Νεκρή η Εύα Ράουσινγκ, της “αυτοκρατορίας” Tetra-Pak

Το ζεύγος Ράουσινγκ σε παλιές καλές στιγμές, όταν ακόμη πίστευε ότι τα πλούτη φέρνουν την ευτυχία

Το ζεύγος Ράουσινγκ σε παλιές καλές στιγμές, όταν ακόμη πίστευε ότι τα πλούτη φέρνουν την ευτυχία. Φωτογραφία: telegraph.co.uk

Μια από τις πλουσιότερες γυναίκες της Βρετανίας, η Εύα Ράουσινγκ, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην περιοχή Μπελγκράβια στο δυτικό Λονδίνο. Η Εύα Ράουσινγκ ήταν μέλος της οικογένειας στην οποία ανήκουν οι συσκευασίες Tetra-Pak.

Σύμφωνα με το BBC τα αίτια του θανάτου της παραμένουν άγνωστα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε 49χρονο άνδρα που θεωρείται ότι έχει σχέση με τον θάνατο της γυναίκας και ο οποίος ενδεχομένως να έχει στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες.

Το 2008 η Εύα Ράουσινγκ και ο σύζυγός της Χανς Κρίστιαν Ράουσινγκ είχαν παραπεμφθεί σε δίκη καθώς είχαν βρεθεί στο σπίτι τους κρακ, ηρωίνη και 52 γρ. κοκαΐνης.

Η ίδια η Ράουσιγνκ είχε συλληφθεί με την κατηγορία ότι είχε προσπαθήσει να μεταφέρει μικρές ποσότητες κρακ, κοκαΐνης και ηρωίνης στην αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο. Οι κατηγορίες ωστόσο αποσύρθηκαν.

Το 2010 ο πατέρας του Χανς Ράουσινγκ, Χανς Ράουσινγκ ο Πρεσβύτερος, έλαβε την 64η θέση στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη. Η περιουσία του υπολογιζόταν γύρω στα 10 δισ. δολάρια.

Η οικογένεια πλούτισε χάρη στη χάρτινη συσκευασία του γάλακτος Tetra Laval, την οποία κατοχύρωσε o Ρούμπεν Ράουσινγκ τη δεκαετία του ’60.

email
Πηγή άρθρου: lifo.gr