Ομογενείς: Η κυρία Κοτρώτσου θέλει να δολοφονήσει τη Μυρτώ

Μυρτώ Παπαδομιχελάκη

Μυρτώ Παπαδομιχελάκη

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση του εράνου, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Μυρτούς, της κοπέλας, η οποία είχε κακοποιηθεί βάναυσα από Πακιστάνο, πριν από 18 μήνες, στην Πάρο.

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας απάντησε στη μητέρα της Μυρτούς, η οποία κατήγγειλε ότι ο έρανος δεν είναι αληθινός, ζήτησε πίσω τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν και τον έλεγχο της διαδικασίας.

Η κυρία Κοτρώτσου, μιλώντας στην εφημερίδα “Ελευθεροτυπία” δήλωσε ότι επιθυμεί να γυρίσουν τα χρήματα πίσω στους δωρητές “για να μην μπορεί να πει κανείς τίποτα για τη Μυρτώ” και υποστήριξε ότι οι παράγοντες της Ομοσπονδίας τη διασύρουν και τη δυσφημούν όταν λένε ότι “θέλει να δολοφονήσει το παιδί της”.

“Στο όνομα του παιδιού κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν χρήματα, η υπόθεση σκόπιμα διογκώθηκε, ακριβώς για να γίνει μια συναισθηματική εκμετάλλευση”, υποστηρίζει η μητέρα του άτυχου κοριτσιού.

Η επίσημη θέση της Ομοσπονδίας, πάντως, είναι ότι ο έρανος που άρχισε, με στόχο τη συγκέντρωση των 25.000 δολαρίων για την πληρωμή του μηχανήματος Tobii Speech Recognition Device, διευρύνθηκε όταν απαιτήθηκε το κορίτσι να υποβληθεί σε εγχείριση.

Με βάση τα στοιχεία που προσκομίστηκαν και διανεμήθηκαν σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου -συμπεριλαμβανομένης και της αναλυτικής κατάστασης από την τράπεζα Citizen Bank- έχουν συγκεντρωθεί περίπου 131.527 δολάρια, εκ των οποίων 128.369,11 δολάρια στον χωριστό τραπεζικό λογαριασμό που ανοίχθηκε.

email
Πηγή άρθρου: news.gr