Σε βίντεο πιθανώς έχει καταγραφεί το ατύχημα του Σουμάχερ

Η πρώτη εικόνα από το ατύχημα του Σουμάχερ

Η πρώτη εικόνα από το ατύχημα του Σουμάχερ

Γερμανός ισχυρίζεται ότι έχει καταγράψει… κατά τύχη τη στιγμή του ατυχήματος που είχε στις γαλλικές Άλπεις ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα, Μάικλ Σουμάχερ, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel στην ιστοσελίδα του.

Όπως γράφει το περιοδικό, ένας 35χρονος αεροσυνοδός από το Έσσεν της δυτικής Γερμανίας κατέγραφε με το smartphone του τη φίλη του που έκανε σκι. Στο βίντεο φαίνεται να περνά ο Σουμάχερ με χαμηλή ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον άνδρα, ο οποίος επικοινώνησε την Παρασκευή με το Spiegel, σκιέρ που πιθανώς είναι ο Σουμάχερ κινείται με πολύ μικρή ταχύτητα περίπου 20 χιλιομέτρων την ώρα.

Όπως γράφει το γερμανικό περιοδικό στην ηλεκτρονική του έκδοση, η μαρτυρία και το βίντεο μπορεί ενδεχομένως να αποσαφηνίσουν το ζήτημα της ταχύτητας με την οποία ο Σουμάχερ κατέβαινε.

Η καταγραφή είναι θολή και είναι προς το παρόν δύσκολο να ειπωθεί με σιγουριά ότι ο σκιέρ που διακρίνεται να πέφτει είναι ο Σουμάχερ.

Ο 35χρονος Γερμανός μάρτυρας προτίθεται πάντως να παραδώσει το βίντεο στις αστυνομικές αρχές στην ανατολική Γαλλία, οι οποίες έχουν αναλάβει τη έρευνα του ατυχήματος, γράφει το Spiegel.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα που νοσηλεύεται στην Γκρενόμπλ εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση όπως δήλωσε το Σάββατο η εκπρόσωπος της οικογένειας Σουμάχερ.

Πηγή άρθρου: in.gr