Σοκαριστικές εικόνες από τις τελευταίες στιγμές του πρεσβευτή Κρίστοφερ Στίβενς

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες- ντοκουμέντα από τις τελευταίες στιγμές του αμερικανού πρεσβευτή στη Λιβύη Κρίστοφερ Στίβενς, ο οποίος σκοτώθηκε σε επίθεση φανατικών ισλαμιστών στη Βεγγάζη. Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα το αραβικό δίκτυο ΑΚΝΝ news.
Ο πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών στη Λιβύη Κρίστοφερ Στίβενς και άλλοι τρεις διπλωματικοί υπάλληλοι σκοτώθηκαν τη νύχτα της Τρίτης σε επίθεση από οργισμένα πλήθη διαδηλωτών στο αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη. Διαδηλωτές εισέβαλαν οπλισμένοι και πυρπόλησαν το κτίριο της διπλωματικής αποστολής, διαμαρτυρόμενοι για αντι-ισλαμική ταινία που έχει γυριστεί στις ΗΠΑ και προσβάλει τον προφήτη Μωάμεθ.

Ο Κρίστοφερ Στίβενς πέθανε από ασφυξία από τους καπνούς που γέμισαν το προξενείο από τις επιθέσεις με ρουκέτες. Οπως φαίνεται από τις εικόνες διεκομίσθη όπως όπως στο νοσοκομείο της Βεγγάζης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι εικόνες είναι προφανώς από τις προσπάθειες διάσωσης του πρεσβευτή από το φλεγόμενο κτίριο του αμερικανικού προξενείου και μεταφοράς του στο νοσοκομείο.

Σοκαριστικές εικόνες από τις τελευταίες στιγμές του πρεσβευτή Κρίστοφερ Στίβενς.

Σοκαριστικές εικόνες από τις τελευταίες στιγμές του πρεσβευτή Κρίστοφερ Στίβενς.

email
Πηγή άρθρου: tovima.gr