Βρετανία: Θερμική κάμερα εντόπισε τον Αγιο Βασίλη στον αέρα

Βρετανία: Θερμική κάμερα εντόπισε τον Αγιο Βασίλη στον αέρα

Βρετανία: Θερμική κάμερα εντόπισε τον Αγιο Βασίλη στον αέρα

Xαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη Βρετανία, μετά την φωτογραφία που ανάρτησε το πλήρωμα ενός ελικοπτέρου της βρετανικής αστυνομίας και στην οποία υποστηρίζουν ότι απεικονίζεται ο… Άγιος Βασίλης.

Η αστυνομία της Βρετανίας ισχυρίζεται πως εντόπισε τον Άγιο Βασίλη με το έλκυθρό του μέσα από τη θερμική της κάμερα, πάνω από τον ουρανό της πόλης Λέστερ.

«Πιάσαμε μια ασυνήθιστη θερμική ένδειξη στην τελευταία πτήση. Ο Αι Βασίλης; Είναι δυνατόν;», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε το πλήρωμα του ελικοπτέρου στο Twitter.

Μάλιστα, τα μέλη της βρετανικής αστυνομίας υποστηρίζουν πως η ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία (1.44 τα ξημερώματα των Χριστουγέννων) αποδεικνύουν πως όντως είναι ο Άγιος αυτός που βγήκε τέτοια ώρα να κάνει βόλτα στον ουρανό και να μοιράσει τα δώρα στα μικρά παιδιά.


«Τι τέλεια φωτογραφία! Σας ευχαριστώ που απαθανατίσατε τον Άγιο Βασίλη»,
έγραψε στο δικό του λογαριασμό στο Twitter ο επικεφαλής της Αστυνομίας στο Λέστερ, Σάιμον Κόουλ, προσθέτοντας πως δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για την πιθανή εμφάνιση ενός UFO στο βρετανικό ουρανό.

Η φωτογραφία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν είναι αποτέλεσμα photoshop ή ενός τυχαίου αντικειμένου σε σχήμα ελκήθρου που απαθανατίστηκε κινούμενο.

email
Πηγή άρθρου: tovima.gr