Μαρίνα και υπερπολυτελές ξενοδοχείο στα σχέδια για τον Σκορπιό

Σκορπιός

Σκορπιός

Στα άμεσα σχέδια του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ είναι η δημιουργία μαρίνας στο νότιο τμήμα του νησιού, εκεί που σήμερα βρίσκεται το λιμάνι. Η κατασκευή της υπερπολυτελούς μαρίνας κρίνεται άμεση, ώστε να διευκολύνονται οι φίλοι και οι γνωστοί αλλά και η ίδια η οικογένεια στην πρόσβαση στο νησί δια θαλάσσης, όταν το επισκέπτονται με τα πολυτελή σκάφη τους. Παράλληλα εξετάζεται και η ανέγερση υπερπολυτελούς ξενοδοχείου για την φιλοξενία και παραμονή των επισκεπτών του νησιού.

Στο νησί φέρεται ότι θα μεταφερθούν και άλογα, επιθυμία της μεγάλης κόρης Εκατερίνας που δεν μπορεί χωρίς την απουσία τους, μια που σκέφτονται πια μεγάλο μέρος του χρόνου τους να το σπαταλούν στο νησί. Τόσο ο πατέρας Ριμπολόβλεφ, όσο και η κόρη μαγεύτηκαν από την περιοχή ήδη από τον περασμένο Αύγουστο που είχαν την ευκαιρία -πιο ανώνυμα- να χαρούν τις διακοπές τους και να επισκεφθούν με σκάφος κάθε σπιθαμή της πανέμορφης νησιωτικής περιοχής του Ιονίου σε καθημερινή σχεδόν βάση, και περισσότερο από μήνα.

Aπόδειξη είναι ότι ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ είναι στην Ελλάδα σήμερα και μάλλον θα παραμείνει για αρκετό καιρό…

Σε κάθε περίπτωση, η περιοχή θ΄ αποκτήσει ζωή και γρήγορα οι αρχικές επιφυλάξεις και οι υπερβολικοί συναισθηματισμοί θα υποχωρήσουν και θ’ αρχίσουν οι σοβαρές συζητήσεις για το εάν και κατά πόσο η περιοχή μας ετοιμάστηκε για το ενδεχόμενο μιας τέτοιας εξέλιξης με υποδομές, ή εάν οι αιρετοί μας αναλώθηκαν σε ψηφοθηρικές τετραετίες που καταδίκασαν τον τόπο σε σουβλάκι-πίτα .

Καλές οι συστάσεις, καλοί και οι προεκλογικοί «λεονταρισμοί», αλλά έφτασε η ώρα των ευθυνών και της μεγάλης αλήθειας.

email
Πηγή άρθρου: meganisinews.gr