Μήνυμα για τον εορτασμό της Παναγίας και των Ενόπλων Δυνάμεων

Σωτήριος Σάρλος του Διονυσίου

Σωτήριος Σάρλος του Διονυσίου

Εορτή της Παναγίας μας αλλά και των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ)της Πατρίδος μας. Συμβολικός ο εορτασμός των Ε.Δ με τη εορτή της Θεοτόκου,ηΥπέρμαχος Στρατηγός του στρατού μας.Πολλές οι μαρτυρίες της παρουσίας Της στις δύσκολες στιγμές των Ελλήνων αγωνιστών-ηρώων δίνοντας δύναμη και κουράγιο για την συνέχιση των αγώνων για την ελευθερία του Ελληνικού λαού.Ο σεβασμός στο Άγιο πρόσωπο της τεράστιος και επικαλούμαστε τις πρεσβείες της για κάθε τι καλύτερο για όλο τον κόσμο.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις προσηλωμένες και πιστές στον όρκο τους ως ένα κομμάτι και αυτές της Ελληνικής κοινωνίας,αφού άλλως τε από κει προέρχονται,συνεχίζουν να είναι κοντά στον Έλληνα πολίτη όπου γιαυτόν αγωνίστηκαν και θα αγωνιστούν εάν απαιτηθεί κάτω από οιοδήποτε συνθήκες.Συνεπώς δεν είναι καθόλου παράξενο ότι σε διάφορες δημοσκοπήσεις χαίρουν της εκτιμήσεως του Έλληνα πολίτη.

Οφείλουμε να αποδώσουμε τιμή και δόξα στους φρουρούς του Έθνους και να προσευχηθούμε στην Παναγία να τους δίνει δύναμη και κουράγιο, ώστε να αντέξουν στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει, ιδίως στις κρίσιμες ώρες που διανύουμε.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης τίμησε με την παρουσία του σήμερα την εορτή της Θεοτόκου μας και των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας αποτίοντας φόρο τιμής με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των πεσόντων στον κήπο του Νάπιερ

Τέλος η Παναγία μας ας μας δωρίζει δύναμη και υγεία,για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τους ειρηνικούς αγώνες ώστε η πατρίδα μας και ο υπερήφανος,αλλά εξαθλιωμένος, Ελληνικός λαός να ξαναβρεί το δρόμο της αισιοδοξίας,της δημιουργίας ,της ευημερίας και της ανάπτυξης.

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ

Σωτήριος Διον.Σάρλος

Αξκός Σ.Ξ ε.α

Πρόεδρος Πoλιτικού Συμβουλίου ΣΕΕ
Περ/κής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης

email