Νεα σύλληψη του Δ.Κολλάτου για τα πανό με Χίτλερ και Μέρκελ

Τα πανό στο σπίτι του Δ.Κολλάτου

Τα πανό στο σπίτι του Δ.Κολλάτου

Νέο «επεισόδιο» με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτο, ο οποίος κρέμασε από το μπαλκόνι του σπιτιού του δύο νέα πανό, με τον Χίτλερ και την Άνγκελα Μέρκελ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη του σκηνοθέτη, παρουσία εισαγγελέα.

Ο Δ. Κολλάτος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος, όπου και θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, οπότε και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Τα πανό «κατέβηκαν» από την αστυνομία.

Νωρίτερα το πρωί ο γνωστός σκηνοθέτης ανήρτησε στη σελίδα του στο facebook το εξής μήνυμα:

«Έξω από το σπίτι μου βρίσκονται αστυφύλακες για να με συλλάβουν… Αρνούμαι να ανοίξω την πόρτα. Θέλουν να μπουν μέσα για να κατεβάσουν τα πανό. Και τολμάνβε και το κάνουνε την 21η Απριλίου. ΝΤΡΟΠΗ!! Δυο Πανό έξω από το σπίτι μου, για να μην ξεχνάμε. Όταν στις 27 Απριλίου μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, οι πατεράδες και οι παππούδες μας αντισταθήκανε.

Τον πρώτο χρόνο μόνο από πείνα, είχαμε πάνω από 360.000 νεκρούς. Οι Γερμανοί μας ληστέψανε. Το χρυσό της Τράπεζας της Ελλάδος, αρχαία, το αναγκαστικό – κατοχικό δάνειο. Μας χρωστάνε πολλές δεκάδες δις. Σήμερα, οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα. Το αίμα σταχέρια της Μέρκελ, είναι αυτό των Ελλήνων που αυτοκτονούν. Των παιδιών μας που φεύγουν για να βρουν δουλειά στο εξωτερικό.

Της γενοκτονίας που επιβάλλει η Τρόικα και γίνεται στην πατρίδα μας. Οι Γερμανοί είναι εδώ, στη θέση του Χίτλερ, είναι η Μέρκελ και εμείς… ΚΟ|ΜΟΜΑΣΤΕ. Ντροπή μας. Ήδη κάτω από το σπίτι μαζεύτηκαν αστυφύλακες. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και στην ελευθερία μου, που την κατοχυρώνει το Σύνταγμα».

email
Πηγή άρθρου: newpost.gr