Νέα στοιχεία με την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλέν

Μαντλίν Μακάν

Μαντλίν Μακάν

Η Daily Mail φέρνει στη δημοσιότητα νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλέν ΜακΚαν το 2007. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα οι αγγλικές αστυνομικές αρχές έπειτα από ενδελεχή έρευνα των στοιχείων έχουν καταλήξει σε 20 υπόπτους για την απαγωγή της μικρής στο Αλγκάβρε της Πορτογαλίας.

Μέσα στους υπόπτους, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα ήταν, ο 67χρονος διαβόητος παιδόφιλος Ουνς Χαν Βον Αες που μόλις τρεις μήνες μετά την εξαφάνιση της Μαντλέν είχε απαγάγει και δολοφονήσει την Ιλένια Λέναρντ, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι που είχε σοκαριστικές ομοιότητες με τη Μαντλέν. Ο Βον Αες μετά τη δολοφονία της Ιλένια αυτοκτόνησε.

Οι αρχές θεωρούν πως ο Ελβετός παιδόφιλος συγκεντρώνει βάσιμες πιθανότητες ενοχής. Κι αυτό διότι μολονότι το διάστημα που εξαφανίστηκε η Μαντλέν εκείνος ζούσε στην Ισπανία, υπάρχουν μαρτυρίες πως στο παρελθόν είχε επισκεφτεί το Αλγκάβρε και διατηρούσε φιλικές επαφές με ντόπιους.

Η Mail αποκαλύπτει πως η Interpol είχε επικοινωνήσει δύο φορές με την πορτογαλική αστυνομία προκειμένου να τη ρωτήσει για τον Βον Αες, αλλά οι Πορτογάλοι δεν έψαξαν περαιτέρω την υπόθεση όντας πεπεισμένοι πως ένοχοι για την εξαφάνιση της Μαντλέν ήταν οι γονείς της. Στη λίστα της Σκότλαντ Γιαρντ με τους υπόπτους υπάρχουν και δύο ακόμα άτομα με παιδοφιλικό παρελθόν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

email