Νέο σενάριο… Αποκάλυψης

Apocalypse-vasnetsov

Apocalypse-vasnetsov

Μυστηριώδεις ήχοι ακούγονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη και οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν την προέλευση της περίεργης αυτής βοής. Τελευταίο περιστατικό στην Κόστα Ρίκα, ενώ στο παρελθόν η βοή ακούστηκε στην Ουκρανία, τη νότια Σουηδία, τον Καναδά και τη βόρειο-ανατολική Αγγλία.

Μια περίεργη βοή άκουσαν χιλιάδες κάτοικοι στην Κόστα Ρίκα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και εκατοντάδες άνθρωποι κατέγραψαν τον μυστηριώδη ήχο και ανέβασαν βίντεο στο Ίντερνετ, ζητώντας απαντήσεις… πολλές φορές στο Facebook και το Twitter. Είναι σαν να έρχεται από τον ουρανό, είπαν όσοι άκουσαν την βοή… Μεταξύ αστείου και σοβαρού, σχολίασαν πως πρόκειται για προειδοποιήσεις των Μάγια, για τα πρώτα σημάδια της “Αποκάλυψης”.

Η συζήτηση στο διαδίκτυο άναψε, αλλά κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει από που προέρχονται οι μυστηριώδεις ήχοι. Πριν από λίγους μήνες πάντως, παρόμοιος ήχος ακούστηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας… Αλλά και στη βορειοανατολική Αγγλία, τη νότια Σουηδία, τον Καναδά, τη Γαλλία… Και όμως οι επιστήμονες κάθε φορά λένε ότι δεν υπήρξε κάποια δραστηριότητα, όπως ένας σεισμός που θα έδινε μία πιθανή εξήγηση…

Οι θεωρίες είναι πολλές, άλλοι λένε για ένα υπερηχητικό αεροσκάφος τελευταίας τεχνολογίας που σπάει το φράγμα του ήχου… Στην Κόστα Ρίκα μίλησαν για μία γιορτή που γινόταν και έριξαν αμέτρητα πυροτεχνήματα, στην Ουκρανία ότι γίνονταν κάποια έργα στην περιοχή. Στις περισσότερες χώρες η παράξενη βοή ακούστηκε τα ξημερώματα και κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει βρει μία πειστική εξήγηση για τον ιδιαίτερο ήχο που ακούγεται τους τελευταίους μήνες σε διάφορα σημεία του πλανήτη.