Ο Μιχαήλ Ρωμανός προετοιμάζει μεγάλη εικαστική έκθεση στην Αθήνα

Ο διακεκριμένος Κεφαλονίτης επιμελητής εκθέσεων και εικαστικός καλλιτέχνης Μιχαήλ Ρωμανός, προετοιμάζει μεγάλη εικαστική έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, τον ερχόμενο Απρίλιο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός και πρόσφατα βραβευμένος καλλιτέχνης σε εκδήλωση στο Μέγαρο του Ζαππείου, από τον Όμιλο για την UNESCO και την HELEXPO της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, προετοιμάζει με γοργούς ρυθμούς μία μεγαλειώδη έκθεση, με τη συμμετοχή νέων κυρίως καλλιτεχνών αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών καθώς και άλλων αναγνωρισμένων εργαστηρίων τέχνης.

Η έκθεση εντάσσεται στο καλλιτεχνικό πλαίσιο της 5ης ετήσιας Athens Fine Arts Festival, που διευθύνει με μεγάλη επιτυχία ο Μιχαήλ Ρωμανός, ενώ σε αυτήν συμμετάσχει και ο ταλαντούχος Κεφαλονίτης καλλιτέχνης Παναγής Αντύπας, με ένα έργο έκπληξη, που θα εντυπωσιάσει και θα συζητηθεί πολύ.

Ταυτόχρονα με την προετοιμασίας της εντυπωσιακής αυτής έκθεσης, ο Μιχαήλ Ρωμανός, επιμελείται το προσωπικό του πρωτότυπο project στο διαδίκτυο, που παρουσιάζει στιγμές της καθημερινότητας του φωτογραφημένες στις 6 το απόγευμα και στις 9 το βράδυ καθημερινά, ενώ το τελικό προϊόν θα αποτελέσει το υλικό για μία εικαστική έκθεση στο τέλος του χρόνου.

Για το συγκεκριμένο project που αποτελεί μία πρωτότυπη ιδέα-έμπνευση του καλλιτέχνη, έχει προταθεί για το βραβείο Internet Visual Artist, που θα δοθεί σε ειδική εκδήλωση βράβευσης καλλιτεχνών, τον Ιούνιο.

“ROMANOS PROJECT 2012”

http://mromanosproject.blogspot.com

Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam