Ο Ριζάι ζωσμένος με εκρηκτικά κρατάει 4 ομήρους και δεν διαπραγματεύεται

ο Αλκέτ Ριζάι.

ο Αλκέτ Ριζάι.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr ο Αλκέτ Ριζάι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και δεν διαπραγματεύεται τίποτα άλλο εκτός από την έξοδό του από τις φυλακές Μαλανδρίνου.

Με την βοήθεια των δύο συγκρατούμενών του εξακολουθεί να κρατάει ομήρους τέσσερις σωφρονιστικούς και αρνείται να μιλήσει με τον ειδικό διαπραγματευτή της αστυνομίας. Ήδη ομάδα της ΕΚΑΜ βρίσκεται στις φυλακές και τα μέλη της ακροβολίζονται στην περίφραξη.

Πριν από λίγο ο Αλκέτ Ριζάι φώναξε στους οπλοφόρους της εξωτερικής φρουράς που τον σημαδεύουν, να χαμηλώσουν τα όπλα γιατί όπως ισχυρίστηκε έχει πάνω του 200 γραμμάρια εκκρητκικής ύλης c4 και 2 χειροβομβίδες με ένα μαχαίρι. Φώναξε να του ανοίξουν την πύλη για να φτάσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο ακριβώς έξω από τον προαύλιο χώρο των φυλακών.

Γύρω του κρατάει ως ασπίδα τους 4 ομήρους με τους οποίους έφτασε στο φρουραχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο επικίνδυνος κακοποιός κατάφερε να αιφνιδιάσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και με την βοήθεια δύο συγκρατούμενών του πέρασε από την πτέρυγα όπου κρατείται στο φρουραρχείο.

Αυτή την ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικυκλώνουν τις φυλακές Μαλανδρίνου ενώ για το θέμα έχουν ήδη ενημερωθεί οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, μετά από πληροφορίες που αξιοποίησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών κορυδαλλού, εντόπισαν σε κοινόχρηστο χώρο των φυλακών, χειροβομβίδα και πιστόλια.

Πριν από λίγο καλέσαμε στις φυλακές Μαλανδρίνου, όμως οι σωφρονιστικοί βρίσκονται σε εγρήγορση καθώς ο Αλκέτ Ριζάι βρίσκεται πέντε μέτρα από την πύλη των φυλακών.

email
Πηγή άρθρου: enikos.gr