Σε… e-shop μετατρέπεται η λαχαναγορά – Φρούτα και κρέατα σε τιμές χονδρικής

E-shop

E-shop

Πελάτες εντός και εκτός Ελλάδας –από εμπόρους μέχρι απλούς καταναλωτές- θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν οι Έλληνες παραγωγοί μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος που θέτει σε λειτουργία ο Οργανισμός Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών.

Οι απλοί καταναλωτές, θα μπορούν να τα προμηθεύονται σε τιμές χονδρικής.

Όπως αποφασίστηκε σε συνάντηση του υφυπουργού Ανάπτυξης Αθ. Σκορδά με τον πρόεδρο του ΟΚΑΑ Παν. Σταμπουλίδη, τίθεται σε εφαρμογή μέσα από τη δικτυακή πύλη του Οργανισμού (www.okaa.gr), η δυνατότητα στους παραγωγούς να προωθούν τα προϊόντα που παράγουν απευθείας σε υποψήφιους εμπόρους της εγχώριας και παγκόσμιας αγοράς, αλλά και σε ομάδες καταναλωτών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν την ανακοίνωση τους, στο e-mail: content [at] okaa [dot] grκαι αυτομάτως θα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και στην ενότητα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ.

Οι καταναλωτές μπορούν ήδη να προμηθεύονται σε τιμές χονδρικής, οπωροκηπευτικά από την Κεντρική Αγορά Αθηνών καθώς και όλα τα είδη τροφίμων από την Αγορά του Καταναλωτή που λειτουργεί στον ίδιο χώρο. Από τον περασμένο Δεκέμβριο που δόθηκε αυτή η δυνατότητα, η αγορά λειτουργεί για το κοινό από Κυριακή με Παρασκευή και ώρες 11:00πμ έως 20:00μμ. Στον ίδιο χώρο, λειτουργεί η«Αγορά του Καταναλωτή»από την οποία οι καταναλωτές μπορούν να προμηθεύονται λιανικώς όλα τα είδη τροφίμων (ψάρια, κρέατα, τυροκομικά, έλαια κλπ).

Οι τιμές

Σε καθημερινή βάση, η κεντρική αγορά θα  δημοσιεύει τις τιμές στις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε φρούτα και κρέατα.

email
Πηγή άρθρου: fpress.gr