Ολοκληρώθηκε η νεκροψία της Whitney Houston

Whitney Houston

Whitney Houston.(Πηγή φώτο:hemomoshow.com)

Την ώρα που τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας συγκεντρώνονταν για την τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Grammy οι αστυνομικοί ερευνητές εργάζονταν όλο το βράδυ, προσπαθώντας να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ για να βρουν την αιτία του θανάτου της Whitney Houston.

Μετά από αίτημα των αστυνομικών που ερευνούν τον θάνατο της τραγουδίστριας, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει καμία πληροφορία ακόμα, σχετικά με τη νεκροψία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.

Το μόνο γνωστό, μέχρι στιγμής, είναι ότι η Houston βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα της σουίτας της στο ξενοδοχείο Beverly Hilton, καθώς ο βοηθός ιατροδικαστή, Ed Winter, αρνήθηκε να πει οτιδήποτε περισσότερο σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σουίτα ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ανέκτησαν οι ερευνητές από το σημείο.

Ο Winter δήλωσε, ότι δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια από τραύματα στο σώμα της τραγουδίστριας, ενώ τόνισε ότι δεν μπορούν να αποκλείσουν καμία ενδεχόμενη αιτία θανάτου, μέχρι να πάρουν τα τοξικολογικά αποτελέσματα στα χέρια τους – τα οποία θα χρειαστούν εβδομάδες για να βγουν.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 18χρονη κόρη της Houston, Bobbi Kristina Brown, μεταφέρθηκε το πρωί της Κυριακής σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, απ’ όπου και πήρε εξιτήριο λίγη ώρα αργότερα.

Μια πηγή κοντά στην οικογένεια δήλωσε, ότι η Bobbi Kristina αντιμετωπίζει προβλήματα άγχους μετά την είδηση για τον θάνατο της μητέρας της.