Οταν ο Μπέκαμ πήγε στο Πειραματικό

Οταν ο Μπέκαμ πήγε στο Πειραματικό

Οταν ο Μπέκαμ πήγε στο Πειραματικό.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι μαθητές του Πειραματικού Αθηνών όταν είδαν ξαφνικά μπροστά τους τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να μπαίνει στο σχολείο τους.

Ο άσος του ποδοσφαίρου έκανε επίσκεψη-έκπληξη στο ιστορικό σχολείο, σε μια συμβολική κίνηση μετάδοσης του Ολυμπιακού Ιδεώδους και του αθλητικού πνεύματος.

Ο Μπέκαμ, που επισκέφθηκε την Αθήνα για την τελετή παράδοσης της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους μαθητές, οι οποίοι του πρόσφεραν κλαδιά ελιάς, φωτογραφήθηκαν και μίλησαν μαζί του.

Σε δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου είπε μεταξύ άλλων: «Έζησα συγκινητικές στιγμές χθες στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Είμαι σίγουρος πως το ίδιο συγκηνιμένος θα είμαι και όταν τρέξω σαν λαμπαδηδρόμος με τη Φλόγα. Δεν έχω λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες κι έτσι με ευχαριστεί πολύ η τωρινή συμμετοχή μου».

Όταν ρωτήθηκε πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός για τα παιδιά και τι είπε στους μαθητές του πειραματικού σχολείου όταν μίλησε μαζί τους, ο Μπέκαμ απάντησε: «Συνέστησα να δείχνουν υπομονή και επιμονή. Οταν ξεκινάει κάποιος τον αθλητισμό, δεν μπορεί να φανταστεί μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Ωστόσο, με προσπάθεια μπορεί να τα καταφέρει. Πάντα λέω στα παιδιά να κρατάνε μία καλή φυσική κατάσταση».

Σχετικά με τη καριέρα του, ο 37χρονος άσος των Λος Αντζελες Γκάλαξι δήλωσε πως θα συνεχίσει να ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο για τα επόμενα δύο χρόνια.

email
Πηγή άρθρου: lifo.gr