Παραιτούνται μέλη της ΟΝΝΕΔ και καταγγέλουν τον Αντώνη Σαμαρά

A.Σαμαράς

A.Σαμαράς

Με μεγάλη θλίψη διαπιστώνουμε ακόμη και σήμερα πως ο σημερινός Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ως υπάλληλος της Μέρκελ, της Λαγκάρντ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Σα να μη βλέπει τι έχει προκαλέσει η πολιτική του μνημονίου στον ελληνικό λαό, που και ο ίδιος συνυπέγραψε. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε έστω την ύστατη στιγμή να αναθεωρήσει τις απόψεις του για το καλό πάντα της ίδιας μας της χώρας. Άλλωστε προερχόμαστε από μια γενιά που γαλουχήθηκε από τις απόψεις και τις ιδέες του Κώστα Καραμανλή που πρότασσε πάντοτε το εθνικό συμφέρον.

Αυτή λοιπόν η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και την παρακαταθήκη που άφησε ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής. Είναι πλέον φανερό πως μέσα στις τάξεις της έχουν παρεισφρήσει άνθρωποι με ακραίες απόψεις και αμαρτωλό παρελθόν που λίγο – πολύ είναι γνωστοί σε όλους.

Όσο αναφορά την ΟΝΝΕΔ που τόσο αγαπήσαμε και παλέψαμε για μια καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία, έχει πάψει να υπάρχει εδώ και καιρό. Απούσα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα, ειδικά σήμερα, η νεολαία της πατρίδας μας, μην τολμώντας να υψώσει τη φωνή της απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω δηλώνουμε ότι παραιτούμαστε από την Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ, όσο και από απλά μέλη της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας.

Δηλώνουμε επίσης με πλήρες αίσθημα ευθύνης πως προσχωρούμε στο μόνο λαϊκό και πατριωτικό χώρο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη πατρίδα μας, προσπαθώντας να αποδεσμεύσει τη χώρα από τους «παγκόσμιους τοκογλύφους» και αυτός δεν είναι άλλος παρά το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με μπροστάρη τον Πάνο Καμμένο.

Καλούμε ακόμα κάθε νέα και νέο ανεξαρτήτως τι πίστευε μέχρι χθες να συμπορευτεί στον αγώνα που γίνεται για να απαλλαγεί η Ελλάδα μας από τη μέγγενη των μνημονίων που μας έβαλαν προσωπικά με τις υπογραφές τους τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου στην αρχή όσο και ο Αντώνης Σαμαράς στη συνέχεια.

Μετά τιμής

Γιώνας Σωτήρης, Μέλος Κ. Ε ΟΝΝΕΔ

Καλογρίδης Κώστας, Μέλος Κ.Ε ΟΝΝΕΔ

email
Πηγή άρθρου: inews.gr