Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης: Hμέρα υιοθεσίας γάτας

Γάτα του Αιγαίου

Γάτα του Αιγαίου

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014:

Ημέρα Γνωριμίας με τα Μουστάκια της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης

Είναι χνουδωτά, είναι ναζιάρικα, είναι ζουμπουρλούδικα, είναι τρελούτσικα, είναι χουχουριστά, είναι πανέμορφα, είναι χαδιάρικα, είναι γουρλίδικα, είναι μοναδικά, βγαίνουν σε υπέροχα χρώματα και δεν χορταίνεις να τα ζουπάς! Είναι τα υπέροχα γατούλια της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης. Είναι οι γάτοι, οι γάτες, και τα γατάκια που ήταν αρκετά τυχερά για να σωθούν από τον δρόμο ή τα σκουπίδια. Είναι τα υπέροχα φατσάκια που περιμένουν καρτερικά την οικογένεια που θα τους ανοίξει την αγκαλιά της για πάντα!

Αυτή την Κυριακή 9 Νοεμβρίου από 11.00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα τα γατουλίνια της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης θα βρίσκονται στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Ηλιούπολης, Γρ. Αυξεντίου 2 στην Ηλιούπολη Αττικής για να τα γνωρίσετε από κοντά…

Cat Adoption Day

Σας περιμένουμε όλους, για να γνωριστούμε και να κάνουμε παρεούλα…Και ποιός ξέρει, ίσως την Κυριακή γνωρίσετε το νέο μέλος της οικογένειάς σας..

Δείτε εδώ κάποια από τα όμορφα φατσάκια που περιμένουν να σας γνωρίσουν

Το 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Ηλιούπολης βρίσκεται πολύ κοντά στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου. Εξυπηρετούν τα λεωφορεία 155, 206, 212 στάση Γυμνάσιο.

Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης

email