Πυρ με καλάσνικοφ κατά αστυνομικών στη ΓΑΔΑ

Ομάδα ΔΙΑΣ

Ομάδα ΔΙΑΣ

Βροχή έπεσαν οι σφαίρες στο κέντρο της Αθήνας σε έναν κατά τα άλλα απλό έλεγχο που επιχείρησαν να κάνουν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κοντά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών στην οδό Κεδρινού, μόλις δύο τετράγωνα από τη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ είδαν ένα αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα και αποφάσισαν να το σταματήσουν για να κάνουν έλεγχο.

Οι κακοποιοί με απίστευτη ψυχραιμία κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, σήκωσαν το καλάσνικοφ και πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών.

Οι πληροφορίες μιλούν για τουλάχιστον οκτώ σφαίρες εναντίον των αστυνομικών. Ευτυχώς, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, καμία από τις σφαίρες δεν βρήκε στόχο.

Μετά τους πυροβολισμούς οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα κινούμενοι ανάποδα στην οδό Κεδρινού και απομακρύνθηκαν από το σημείο ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να καλυφθούν.

Για μερικά λεπτά οι αστυνομικοί έχασαν τα ίχνη των δραστών.

Σήμανε συναγερμός και αμέσως δεκάδες αστυνομικοί άρχισαν να χτενίζουν τη γύρω περιοχή. Λίγο μετά τις εννιά εντοπίστηκε στην οδό Αχαϊας, σχετικά κοντά στο σημείο της συμπλοκής, το αυτοκίνητο μάρκας volvo που είχαν οι δράστες.

Οι κακοποιοί ωστόσο είχαν καταφέρει να γίνουν “καπνός”.

Αυτή την ώρα σε ολόκληρη την περιοχή εξελίσσεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

email
Πηγή άρθρου: newsit.gr