Δελτίο Τύπου για το 2ο Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς

2ο Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς

2ο Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς

”Η Θεωρία του σκοπού της ζωής”, ένα υπέροχο ταξίδι στο Πολιτισμό

Το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς, το πρώτο διαδραστικό Φεστιβάλ Τεχνών της Κεφαλονιάς, προσκαλεί καταξιωμένους και νέους δημιουργούς απ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετάσχουν στη δεύτερη παρουσίασή του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι το καλοκαίρι του 2015.
Το Φεστιβάλ έχει στόχο να αναδείξει την σύγχρονη τέχνη εκθέτοντας έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών δημιουργόντας παράλληλα ένα χώρο δια-πολιτιστικής συνάντησης.

Επιπλέον διοργανώνονται πληθος παράλληλων δράσεων.

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού και δημιουργικού προγράμματος του 2ου Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλοινάς θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και εργαστήρια τέχνης, παρουσιάσεις βιβλίων, μπαζάρ και μια μεγάλη ομαδική έκθεση.

Το Πρόγραμμα του 2ου Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί στο επίσημο ιστότοπο της εκδήλωσης.

Με αφοσίωση στο εγχείρημα και ευχόμενοι την καθιέρωση του, οι διοργανωτές θέσαμε από την πρώτη στιγμή ως στόχο την πρόσκληση για συμμετοχή, όχι μόνο καταξιωμένων καλλιτεχνών αλλά ερασιτεχνών να λάβουν μέρος στο πεδίο της έκφρασης.

Προσδοκία μας είναι το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς να αποτελέσει μια πολιτιστική ομπρέλλα κάτω από την οποία θα καλλιεργείται η καλλιτεχνική έκφραση και η δημιουργικότητα.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για άλλο ένα Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς γεμάτο δημιουργικότητα, εκθέσεις, σεμινάρια και καλλιτεχνικές περιπλανήσεις για μικρούς και μεγάλους.

Δηλώσεις συμμετοχής: E-Mail: fineartsfestival14 [at] gmail [dot] com

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα λάβουν περαιτέρω πληροφόρηση για τις λεπτομέρειες.

email