Εκδήλωση φωταγώγησης του Ιστορικού Μνημείου του Οβελίσκου της Γέφυρας De Bosset

Μνημείο του Οβελίσκου

Μνημείο του Οβελίσκου

Με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούμε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015, στις 19.30 στην προκυμαία απέναντι της Εκκλησίας της Παναγίας – Σισσιώτισσας, στην Εκδήλωση φωταγώγησης

του Ιστορικού Μνημείου του Οβελίσκου της Γέφυρας De Bossetστα πλαίσια της Συμμετοχής του Δήμου Κεφαλονιάς στην παγκόσμια εκστρατεία για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του  Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Την ίδια στιγμή θα φωταγωγηθούν, με το μπλε, ως επίσημο χρώμα του Ο.Η.Ε., περισσότερα από 150 μνημεία σε 45 και πλέον Χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η Κεφαλονιά, ως καθιερωμένο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νησί της  Ειρήνης , της Αλληλεγγύης και του Διαλόγου, προσθέτει και τη δική της φωνή στα υποστηρικτικά Μηνύματα του Διεθνούς Οργανισμού, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα περαιτέρω ευαισθητοποίησης της Παγκόσμιας κοινότητας στην ουσιαστικότερη αντιμετώπιση και φροντίδα της εν εξελίξει τραγωδίας των Προσφύγων στο Αιγαίο Πέλαγος.

Την οργανωτική επιμέλεια της Εκδήλωσης  έχει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών.

Αλέξανδρος Παρίσης

Δήμαρχος Κεφαλονιάς

email