Εξαιρετική εκδήλωση Jazz στο Αμφιθέατρο “Πρόκρις”

Εκδήλωση Jazz

Εκδήλωση Jazz

Η Κυριακή 19 Αυγούστου 2012 θα χαραχτεί βαθιά στην πολιτιστική ιστορία του Νησιού αφού στο ανοιχτό Αμφιθέατρο του πρότυπου Οικισμού Procris στο χωριό Μαζαρακάτα, πραγματοποιήθηκε μία μοναδική  Συναυλία με την συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Συγκεκριμένα η Μικτή Χορωδία Δωματίου, του Δημοτικού Ωδείου Πατρών και το jazz quartett, παρουσίασαν με επιτυχία ένα εξαιρετικά  ενδιαφέρον μουσικό πρόγραμμα, με ρεπερτόριο από την αμερικανική jazz , διασκευασμένο για μικτή κλασσική χορωδία και jazz κουαρτέτο.
Το Μουσικό Σύνολο διηύθυνε ο γνωστός Μαέστρος κ. Αγαθάγγελος Γεωργακάτος , ενώ σαξόφωνο έπαιξε ο κ. Γεράσιμος Παυλάτος και  πιάνο ο κ.Γιώργος Τσώλης.

Σην Μουσική Εκδήλωση η οποία τελούσε υπο την Αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλλονιάς, απηύθυνε Χαιρετισμό  ο Πρόεδρος κ.Α.Κωνσταντάκης ενώ ο Α/Δήμαρχος κ.Ε.Κεκάτος προσέφερε Τιμητική Πλακέτα, εκ μέρους του Δήμου στον Μαέστρο κ.Α.Γεωργακάτο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν στις Οικογένειες Α. & Γ. Δημητρόπουλου, οι οποίοι προσέφεραν αφιλοκερδώς τις εγκαταστάσεις του Οικισμού για την διεξαγωγή της Συναυλίας.

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaToday Team