Η Simmone Howell στο Ιόνιο Κέντρο στα Μεταξάτα

Η Simmone Howell

Η Simmone Howell.

Στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού στα Μεταξάτα διοργανώνεται στις 11 Αυγούστου 2012, ένα μονοήμερο εργαστήρι συγγραφής με τίτλο “Το σημειωματάριο του συγγραφέα” και εισηγήτρια την Αυστραλέζα συγγραφέα Simmone Howell.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε νέους αλλά και έμπειρους συγγραφείς με σκοπό να τους εμπνεύσει και να τους καθοδηγήσει για να συνεχίσουν να γράφουν… Χρησιμοποιήστε το μύθο, χάρτες και μνήμες για να ζωντανέψετε τη γραφή σας. Το σημειωματάριο του συγγραφέα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία στη συγγραφική δουλειά.

Τα θέματα που θα καλυφθούν στο Εργαστήρι αφορούν:

  • αυτόματη γραφή
  • γέννηση ιδεών
  • αποτύπωση των ιδεών
  • η έμπνευση και η συντήρησή της

Η Simmone Howell είναι βραβευμένη συγγραφέας της Αυστραλίας. Τα βιβλία της “Notes from the Teenage Underground” και “Everything Beautiful” έχουν γνωρίσει διεθνείς εκδόσεις και έχουν αποσπάσει τιμητικές διακρίσεις. Περισσότερα για τη συγγραφέα στον ιστότοπο www.simmonehowell.com.

Το εργαστήρι θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν όμως οι θέσεις είναι περιορισμένες. Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή δίνοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ιόνιου Κέντρου: [email protected]r

email
Πηγή άρθρου: kefalonitikanea.gr