Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Εισαγωγή στον κόσμο της ζωγραφικής τέχνης»

Εισαγωγή στον κόσμο της ζωγραφικής τέχνης

Εισαγωγή στον κόσμο της ζωγραφικής τέχνης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελευταία δράση της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης Αργοστολίου, την περασμένη Τρίτη 27/08/2013, με τίτλο «Εισαγωγή στον κόσμο της ζωγραφικής τέχνης», κλείνοντας έτσι πολύ όμορφα τον φετινό κύκλο των καλοκαιρινών της δράσεων!

Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συμμετοχής της βιβλιοθήκης μας στην εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας της future library, χρηματοδοτούμενης απ το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τίτλο «Αυτό το καλοκαίρι γινόμαστε όλοι παιδιά – στις βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος»!

Στη δράση αυτή συμμετείχε ο εικαστικός και θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος, που ήταν και ο βασικός υπεύθυνος – εμψυχωτής των παιδιών που συμμετείχαν!

Ο γνωστός καλλιτέχνης αρχικά ανέλυσε διαλογικά στα παιδιά τις βάσεις της ζωγραφικής τέχνης!

Ακολούθησε ατομική ζωγραφική, με θέμα «εντυπώσεις, στιγμιότυπα και εικόνες του φετινού καλοκαιριού», απ τις οποίες συνολικά προέκυψε ένα πολύ ενδιαφέρον οπτικό φάσμα μέσα απ τα παιδικά βλέμματα!!!

Συνολικά συμμετείχαν 50 παιδιά, που κατενθουσιάστηκαν με τη δράση αλλά και με όλα όσα συζήτησαν με τον γνωστό καλλιτέχνη σχετικά με το μαγικό κόσμο της ζωγραφικής τέχνης!

Με τη σειρά μας, να τον ευχαριστήσουμε πολύ για τη φετινή συνεργασία μας και ευελπιστούμε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον, με σκοπό τα παιδιά να ανακαλύψουν νέους τρόπους έκφρασης, νέες μορφές ψυχαγωγίας και να πειραματισθούν σε διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης της γνώσης!

Συντονίστριες της δράσης:

Αναστασία Κανάκη, Βιβλιοθηκονόμος & Επιστήμον Πληροφόρησης του Κοργιαλενείου Ιδρύματος Αργοστολίου

Έμελη Χατζηχρήστου, Βιβλιοθηκονόμος & Επιστήμον Πληροφόρησης του Κοργιαλενείου Ιδρύματος Αργοστολίου

Κάτε Αντωνέλου, Γραμματέας του Κοργιαλενείου Ιδρύματος Αργοστολίου.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Εισαγωγή στον κόσμο της ζωγραφικής τέχνης» στη  Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Εισαγωγή στον κόσμο της ζωγραφικής τέχνης» στη Κοργιαλενείο Βιβλιοθήκη

email