Παραδοσιακό πανηγύρι στo Αντελικό

Παραδοσιακό πανηγύρι στη Παναγία Ανατολίκου Φερεντινάτων

Παραδοσιακό πανηγύρι στη Παναγία Ανατολικού Φερεντινάτων

Τιμώντας την μακραίωνη ιστορία (1194) της Ιεράς Μονής ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΦΕΡΕΝΤΙΝΑΤΩΝ και συνεχίζοντας το παραδοσιακό πανηγύρι, σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ σε κάτι ξεχωριστό.

Εάν θέλετε το σούρουπο της ΤΕΤΑΡΤΗΣ στην διαδρομή από ΠΥΛΑΡΟ προς ΑΝΤΕΛΙΚΟ να θαυμάσετε το μαγικό τοπίο πάνω από την Αγία Ευφημία αγναντεύοντας τον κόλπο της Σάμης και την Ιθάκη, εάν σας ενδιαφέρει ο κατανυκτικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας στην εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ στις 20.00, εάν έχετε όρεξη έπειτα στις 21.30 για φτηνά εδέσματα αρίστης ποιότητας με εξαιρετικό ντόπιο κρασί. τότε σίγουρα θα πίειτε και θα χορέψετε μέχρι πρωΐας.

Συντροφιά σας η 6μελής ορχήστρα του Γιώργου Κρεμμύδα, με το βιολί του Λαμπρογιάννη Πεφάνη, την κιθάρα του Σπύρου Γασπαρινάτου, το μπουζούκι του Θεόφιλου Χαρίτου, τα ντραμς του Αργύρη Γασπαρινάτου και τα πλήκτρα του Γιώργου Κρεμμύδα. Θα τραγουδήσουν Μαρία Βελιμπασάκη, Σπύρος Γασπαρινάτος και Γιώργος Κρεμμύδας.

 

Αντελικό

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις συνεχίζονται την ΠΕΜΠΤΗ με την Θεία Λειτουργία στις 09.00 χωροστατούντος του Πανοσιολογιότατου ΙΕΡΟΘΕΟΥ ΑΜΙΤΣΗ. Θα μοιραστεί αρτοκλασία και εν συνεχεία θα γίνει η περιφορά της Ιεράς Εικόνας από της εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ στο παρεκκλήσι του ΑΓΙΟΥ ΕΡΜΟΛΑΟΥ και επιστροφή.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

email