Συνεχίζονται με επιτυχία οι Εκθέσεις του Κ.Ευαγγελάτου στη Villa “Ροδόπη”

Παναγιώτης & Ντιάνα Καγκελάρη-Κ.Ευαγγελάτος

Παναγιώτης & Ντιάνα Καγκελάρη-Κ.Ευαγγελάτος

Με επιτυχία συνεχίζονται στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa ΡΟΔΟΠΗ, η έκθεση ζωγραφικών έργων του Κώστα Ευαγγελάτου και η έκθεση τμήματος της μόνιμης συλλογής έργων σύγχρονων Ελλήνων και διεθνών εικαστικών καλλιτεχνών και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 30 Αυγούστου.

Πολλοί φιλότεχνοι και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών έχουν επισκεφθεί τον εκθεσιακό  χώρο που ίδρυσε ο Κώστας Ευαγγελάτος πρίν 12 χρόνια, στηριζόμενος αποκλειστικά στην ιδιωτική του πρωτοβουλία και επιτυγχάνοντας από την αρχή να συγκαταλέγεται από έγκυρα έντυπα και κριτικούς τέχνης στα σημαντικής εμβέλειας εικαστικά δρώμενα της θερινής περιόδου.

Πρόσφατα ο Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Χαρτουλιάρης κατά την οληγοήμερη παραμονή του στην Κεφαλονιά επισκέφθηκε τη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa ΡΟΔΟΠΗ. Ο πατήρ Νικόλαος ανέθεσε πριν τρία χρόνια στον Κώστα Ευαγγελάτο τη φιλοτέχνηση τοιχογραφίας στο Ιερό Προσκύνημα του Γολγοθά στον μεγάλο Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στον Κοκκιναρά της Κηφισιάς. Ο καλλιτέχνης απέδωσε με το προσωπικό του στυλ το τοπιογραφικό περιβάλλον του Γολγοθά και έλαβε επαινετικές κριτικές για το υποβλητικά συμβολικό εικαστικό αποτέλεσμα, αφιερώνοντας την εργασία του στη μνήμη των γονέων του.

Επίσης ο συλλέκτης, διπλωμάτης, δρ Παναγιώτης Καγκελάρης κατά την επίσκεψη του έγραψε: Στον εξαίρετο καλλιτέχνη Κώστα Ευαγγελάτο τα θερμά μας συγχαρητήρια για τη δουλειά, την συλλογή, το ποιοτικό του έργο και την ακούραστη προβολή της σύγχρονης ελληνικής πολιτιστικής δημιουργίας.

Ο χώρος είναι επισκέψιμος από Τετάρτη μέχρι και Σάββατο βράδυ από τις 8μμ- 10μμ.

Είσοδος ελεύθερη

τηλ: 26710 28501, 6944621286

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaToday Team