Σάμη: Φιλαρμονική και χορευτικό… σε μεγάλα κέφια

Σάμη: Φιλαρμονική και χορευτικό... σε μεγάλα κέφια

Σάμη: Φιλαρμονική και χορευτικό… σε μεγάλα κέφια

Η φιλαρμονική Σάμης “Θέμος Αμούργης” και το χορευτικό του Συλλόγου “Αιγιαλός”, σε μεγάλα κέφια χθες, καθήλωσαν τους παρευρισκόμενους στις παραστάσεις τους, στη κεντρική πλατεία της πόλης. Η φιλαρμονική στην καλοκαιρινή συναυλία της με τραγούδια  Χατζιδάκι,παλιού ελληνικού κινηματογράφου, και από το διεθνές ρεπερτόριο, καταχειροκροτήθηκε στο τέλος, και για την επιλογή των τραγουδιών, αλλά και  για την καταπληκτική απόδοσή της!!!

Το χορευτικό του Συλλόγου, αποδίδοντας χορούς μόνο από την Κεφαλονιά, με το μπρίο που το διακρίνει  και την άρτια εκτέλεση των παραδοσιακών μας χορών, εισέπραξε ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα από τους θεατές των δύο χτεσινοβραδυνών εκδηλώσεων. Το χορευτικό συνόδευε η ορχήστρα του Γεράσιμου Σκλαβουνάκη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν… ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο πρόεδρος της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. Άγγελος Κωνσταντάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σάμης, Θεοτόκης Καβαλλιεράτος και Παναγής Ρασσιάς, ο Στέλιος Σπαθής, μέλλος του Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ, καθώς και το Δ.Σ. του Συλλόγου “Αιγιαλός”.

email
Πηγή άρθρου: vlahatasamis.gr