Συμμετοχές του Κ. Ευαγγελάτου σε εκθέσεις & εκδηλώσεις τέχνης και λόγου

Κ.Ευαγγελάτος

Κ.Ευαγγελάτος

Συνεχίζεται στην Αθήνα με επιτυχία η έντονη εικαστική παρουσία του Κώστα Ευαγγελάτου σε ομαδικές εκθέσεις και εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε αίθουσες τέχνης και πολιτιστικούς οργανισμούς. Ήδη ολοκληρώθηκε η τιμητική παρουσίαση των 2 συλλεκτικών του Ημερολογίων Art-Est, στα πλαίσια της μεγάλης έκθεσης ζωγραφικής και γλυπτικής των Art Selected Works που έγινε στην Αίθουσα Τέχνης του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου στην πλατεία Κολωνακίου, τα οποία απέσπασαν άριστες κριτικές.

Επίσης μέχρι τέλος Φεβρουαρίου συμμετέχει στην ομαδική εικαστική έκθεση της S.G.ART GALLERY στο ισόγειο του Lycabettus Hotel Athens καθώς και στην ομαδική έκθεση της ομάδας Art Way στην γκαλερί ” Αποθήκη” στην Παλαιά Πεντέλη..

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ ΝΙΝΑ ΔΙΑΚΟΒΑΣΙΛΗ, Ο ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Επίκειται η βράβευση του από το Προεδρείο της Ευρωπαικής Εταιρείας Επιστημόνων Καλλιτεχνών Λογοτεχνών / European Society of Scientists Artists lit Writters καθώς και η κυκλοφορία κειμένου του ιστορικού τέχνης Λεόντιου Πετμεζά, για την φετινή επέτειο των 35 χρόνων συνεχούς εικαστικής δράσης του και δημιουργίας ζωντανών έργων-performance στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΜΑΓΙΑ ΓΑΚΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ, ΜΑΙΡΗ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ, Κ.ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

email