Προφυλακιστέος κρίθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς

Χρ. Παπάς

Χρ. Παπάς

Προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή κρίθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς. Ο κ. Παππάς απολογούνταν για περίπου πέντε ώρες στον ανακριτή και υποστήριξε ότι η δίωξη είναι πολιτική. Παράλληλα ανέφερε ότι δεν έχει άλλη δράση πλην της βουλευτικής του ιδιότητας στη Χρυσή Αυγή.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του Χρήστου Παππά συνεκλήθη διάσκεψη ανακριτών και εισαγγελέων προκειμένου να ληφθεί απόφαση για το αν ο βουλευτής της ΧΑ θα προφυλακιστεί ή αν θα αφεθεί ελεύθερος υπό όρους. Τελικά η δικαιοσύνη δεν πείστηκε από την απολογία του κ. Παππά και αποφάσισε την προφυλάκισή του, κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι στην απόφαση για την προφυλάκισή του έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε εγκαίρως ενώπιον των διωκτικών αρχών.

Τον Χρήστο Παππά περιμένουν έξω από τα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων τα τζιπ της αντιτρομοκρατικής προκειμένουν να τον μεταφέρουν πίσω στη ΓΑΔΑ.

Έξω από τα δικαστήρια, υπάρχουν συγκεντρωμένα μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής φωνάζοντας συνθήματα.

Το μεσημέρι προσερχόμενος στην Ευελπίδων, ο κ. Παππάς φώναξε προς τους δημοσιογράφους: «Η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές όποτε και αν γίνουν».

email
Πηγή άρθρου: newpost.gr