Πρόσκληση για Εκδήλωση Εκπτωτικού Τουρισμού

Tουριστικές παραλίες

Tουριστικές παραλίες

Τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 στις 19.00, στο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος», η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλονιάς σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αργοστολίου «Η Κράνη» οργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης για θέματα «Εκπτωτικού Τουρισμού».

Συγκεκριμένα, τα Στελέχη της SMART PAY HOLIDAY κ.Αναίτ Χρυσάφη και κ.Ανδρέας Φίτος θα πληροφορήσουν τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για τις δυνατότητες ανάπτυξης του Εκπτωτικού Τουρισμού, μέσω των ειδικών Τουριστικών Εκπτωτικών Καρτών.

Οι κάρτες SmartPayHoliday είναι εκπτωτικές κάρτες, που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο κάθε τουρίστας που θα επισκεφτεί την Κεφαλονιά το καλοκαίρι του 2015.

Πως δουλεύει η κάρτα αυτή;

1) Ο τουρίστας πρέπει να αγοράσει την κάρτα αυτή από κάποιο σημείο πώλησης εδώ στην Κεφαλονιά η ακόμα και από το διαδίκτυο. Η κάρτα κοστίζει 10 Ευρώ για ένα ζευγάρι η τετραμελή οικογένεια. Και μπορεί κάποιος να τη χρησιμοποιήσει μέχρι και δυο βδομάδες από την ημέρα αγοράς.

2) Εφόσον έχει αγοράσει την κάρτα, τώρα πρέπει να μπει στην ιστοσελίδα της κάρτας (www.smartpayholiday.com) η να κατεβάσει το application από το AppStore η το GooglePlay ( Το application είναι υπό επεξεργασία ακόμα).

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να δει ποια μαγαζιά συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Εκπτωτικός Τουρισμός στην Κεφαλονιά” με βάση την περιοχή που βρίσκονται.

3) Διαλέγοντας το μαγαζί λοιπόν, από εκεί και πέρα ο κάτοχος της κάρτας μπορεί να απολαύσει την έκπτωση του.

Με αυτόν τον τρόπο ο τουρίστας έχει την επιλογή από διάφορα μαγαζιά σε όλο το νησί μας , αλλά ταυτόχρονα μπορεί να εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

Πρόσκληση σε Εκδήλωση Εκπτωτικού Τουρισμού

Προσκαλούμε τα μέλη του εμπορικού συλλόγου Η ΚΡΑΝΗ, καθώς και τους επιχειρηματίες του νησιού, τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 και ώρα 19.00, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου Ο «Κέφαλος», όπου θα γίνει παρουσίαση της ιδέας του «Εκπτωτικού Τουρισμού».

Συγκεκριμένα, τα στελέχη της SMART PAY HOLIDAY κ. Αναϊτ Χρυσάφη και κ. Ανδρέας Φίτος θα πληροφορήσουν τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για τις δυνατότητες ανάπτυξης του Εκπτωτικού Τουρισμού, μέσω των ειδικών Τουριστικών Εκπτωτικών Καρτών.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλονιάς και τον Εμπορικό Σύλλογο Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

email