Πρόβλημα με πτήση της Ryanair για Κεφαλονιά

Ryanair

Ryanair

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόβλημα προέκυψε με την πτήση της Ryanair FR 6611 προερχόμενη από το Λονδίνο για τον αερολιμένα της Κεφαλονιάς.

Η πτήση ήταν να καταφθάσει γύρω στις 9:30 αλλά ο πιλότος έθεσε πιθανόν πρόβλημα φωτισμού στον αεροδιάδρομο προσγείωσης και γύρισε περιέργως προς Θεσσαλονίκη.

Επειδή λέγονται πολλά αλλά κανένα δεν αποτελεί επίσημη είδηση απλά σας μεταφέρουμε το γεγονός.

Από την Ομάδα του KefaloniaTodayTeam

Σας μεταφέρουμε μόνο την επίσημη ανακοίνωση που υπήρξε και είναι οι εξής:

Σχετικά με την αλλαγή προορισμού και την καθυστερημένη άφιξη της πτήσης της Ryanair της 13.5.2013 (από Stansted για Κεφαλονιά) , σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα , σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε από την εταιρία:

“ H πτήση FR 6611 της 13.5.2013 από Stansted για Κεφαλονιά κατευθύνθηκε στη Θεσσαλονίκη , όπου και προσγειώθηκε, λόγω εταιρικών περιορισμών που ισχύουν για νυχτερινές πτήσεις προς Κεφαλονιά . Η πτήση αναχώρησε από Θεσσαλονίκη για Κεφαλονιά μετά την άρση του περιορισμού.Η εταιρία ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες για τη δίωρη καθυστέρηση και προκειμένου να εξασφαλίσει ότι αυτός ο περιορισμός ως προς τις νυχτερινές προσγειώσεις δεν θα επαναληφθεί , τροποποίησε τις ώρες άφιξης/αναχώρησης της πτήσης προς/από Κεφαλονιά “.

Σημειώνουμε ότι η σειρά πτήσεων της Ryanair από Stansted κάθε Δευτέρα βράδι έχει ξεκινήσει από 1.4.2013 και οι προηγούμενες πτήσεις πραγματοποιήθηκαν χωρίς πρόβλημα.

Η Αερολιμενάρχης

Μαρία Δούνα

email