Σάμη: Nεκρός αγνοούμενος κάτοικος & ατύχημα με μηχανάκι

Λιμάνι Σάμης

Λιμάνι Σάμης

Κάτοικος της Σάμης, χτες το πρωί, έφυγε από το σπίτι του, με κατεύθυνση τον λόφο των Αγίων Φανέντων, με σκοπό το μάζεμα ρίγανης.

Όταν μέχρι το απόγευμα δεν επέστρεψε σπίτι του, οι οικείοι του ανησύχησαν και άρχισαν την αναζήτησή του.

Σήμερα το πρωί ( σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμης ), βρέθηκε νεκρός, στο μονοπάτι που οδηγεί από τη Σάμη στην εκκλησία των Αγ. Φανέντων.

Eπίσης

Χτες αργά το απόγευμα, κάτοικος του Καραβομύλου, περνώντας τον παράλληλο προς το γήπεδο δρόμο με το μηχανάκι του ( παπάκι ), έχασε τον έλεγχο αυτού, με αποτέλεσμα την πτώση του στον περίβολο του γηπέδου, από ύψος περίπου τριών μέτρων. Αμέσως κινητοποιήθηκαν το Κ.Υ. Σάμης και το κλιμάκιο Πυροσβεστικής Σάμης, που άνδρες του, συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό του τραυματία από το σημείο πτώσης του.

Με το ασθενοφόρο του Κ.Υ Σάμης, μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αργοστολίου, για περαιτέρω αντιμετώπιση των τραυμάτων του. Αποτέλεσμα της πτώσης αυτής, ήταν κατάγματα στα άκρα και ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι. Ευχόμαστε στον συγχωριανό μας περαστικά και γρήγορα να επιστρέψει σπίτι του.

Νέα από την ιστοσελίδα vlahatasamis.gr