Σε γυναικείες φυλακές οι προφυλακισθέντες της Χρυσής Αυγής

Οι προφυλακισθέντες της Χρυσής Αυγής

Οι προφυλακισθέντες της Χρυσής Αυγής

Σε ειδικά ανακατασκευασμένα κελιά, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, θα κρατηθούν οι προφυλακισθέντες της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, γενικός γραμματέας του κόμματος, και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός, οι οποίοι έφτασαν στις φυλακές λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.

Όπως έγινε γνωστό οι κύριοι Μιχαλολιάκος και Λαγός θα προαυλίζονται ξεχωριστά.

Την ίδια ώρα, ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, θα μεταφερθεί στο κατάστημα Μαλανδρίνου Βόλου και η προφυλακισθείσα ανθυπαστυνόμος στον Ελαιώνα Θηβών.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης, κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο Γιάννης Λαγός καθώς εμπλεκόταν άμεσα μεταξύ άλλων και στις συνομιλίες το βράδυ της δολοφονίας του Φύσσα.

Οι ανακριτές της υπόθεσης με τη σύμφωνη γνώμη και των δυο εισαγγελέων επεφύλαξαν την ίδια ποινική μεταχείριση -προφυλάκιση- και στον θεωρούμενο ως επικεφαλής του πυρήνα της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργου Πατέλη, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Πληροφορίες από το newspost.gr

email