Συλλυπητήριες επιστολές για τον χαμό της Άννας Πολλάτου

Κερί

Κερί

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για την τραγική απώλεια της Κεφαλονίτισσας που τίμησε την Ελλάδα διεθνώς, της Ολυμπιονίκου μας Άννας Πολλάτου. Δεν υπάρχουν λόγια για να συμπαρασταθεί κανείς στην οικογένειά της, το μόνο που μπορούμε να πούμε σαν Κεφαλονίτες και Έλληνες είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις μεγάλες στιγμές και τη δόξα που μας χάρισε η τόσο σπουδαία αυτή συμπολίτισσά μας που χάθηκε με τόσο τραγικό και απρόσμενο τρόπο.

Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς και όλη την οικογένεια. Ο Δήμος Κεφαλλονιάς θα αποδώσει όλες τις δέουσες τιμές όπως είναι αυτονόητο.

Η ΤΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΚΚΕ εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήριά της, για τον άδικο χαμό της ολυμπιονίκη Άννας Πολλάτου, στους γονείς, τ’ αδέλφια και τους οικείους της. Η Άννα Πολλάτου, με τη διαδρομή και τις διακρίσεις της στη ρυθμική γυμναστική, έφερε πλατιά τμήματα νεολαίας σε επαφή με το άθλημα αυτό. Η μνήμη της θα είναι αιώνια και τη συμβολή της στο «ευ αγωνίζεσθαι» αξίζει να τη μιμηθούν κι άλλοι νέοι.

Το ΚΚΕ θα συνεχίζει να παλεύει για το δικαίωμα όλων σε έναν μαζικό λαϊκό αθλητισμό, ενάντια στην εμπορευματοποίηση. Ο οργανωμένος – συλλογικός αγώνας ενάντια στην περιθωριοποίηση της νέας γενιάς και τη ναρκωκουλτούρα, που προωθεί το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, έχει ανάγκη από το διαχρονικό παράδειγμα της Άννας.

Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013, συντετριμμένος από τον τόσο άδικο, βίαιο και πρόωρο χαμό της ΑΝΝΑΣ μας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς της, Μάκη και Κατερίνα, στα αδέλφια της, Διονύση, Αλέκο και Μίμη, και σε ολόκληρη την Κεφαλονιά που Θρηνεί για τον χαμό της.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, ο ΚΑΟ αναστέλλει όλες του τις δραστηριότητες την Δευτέρα 19 Μαΐου, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας.

Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για την πρόωρη και τραγική απώλεια της ολυμπιονίκης και παγκόσμιας πρωταθλήτριας της ρυθμικής γυμναστικής, Άννας Πολλάτου.

Η Άννα Πολλάτου αφοσιώθηκε από μικρή ηλικία και διακρίθηκε, με πολλές εθνικές και διεθνείς επιτυχίες, στο αγώνισμά της.

Το ΚΚΕ απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναθλητές της νεαρής πρωταθλήτριας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ  ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ έστειλε την παρακάτω επιστολή

Για ορισμένα πράγματα δεν υπάρχουν λέξεις. Στις καρδιές όλων μας  τούτο το όμορφο, νέο κορίτσι με την απίστευτη δύναμη, στο σώμα και στο πνεύμα, φορά πάντα ένα μετάλλιο χρυσό, στέκεται εκεί στην κορυφαία θέση του βάθρου, με το γνώριμο, αγαπημένο, λαμπερό χαμόγελο, που δόξασε την Ελλάδα .

Στο μακρινό της ταξίδι, δεν την αποχαιρετούμε δακρύζοντας. Δακρύσαμε τότε ακούγοντας τον ύμνο της χώρας μας. Δακρύσαμε από συγκίνηση, ενθουσιασμό και περηφάνια. Σεβασμός, θαυμασμός και απέραντη χαρά, ζωγράφισαν ανεξίτηλα την εικόνα της. Έτσι θα παραμείνει στην μνήμη μας, έτσι θα συντροφεύει την σκέψη μας στο διάβα του χρόνου. Υπάρχουν άλλωστε άνθρωποι, που δεν τους αγγίζει ο χρόνος, δεν τους αγγίζει ο θάνατος.

Η  Άννα μας δεν έφυγε. Η Άννα μας ποτέ δεν θα φύγει από κοντά μας.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ

Όλα τα μέλη του Α.Γ.Σ. Επτανήσων, του πρώτου αθλητικού σπιτιού της Άννας, εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη και συντριβή για τον άδικο χαμό της αγαπημένης μας αθλήτριας.

Δεν υπάρχουν λόγια για να εκδηλώσουμε τη λύπη και τον πόνο για την απρόσμενη απώλειά σου∙ εσύ Αννούλα  που μας χάρισες ευρωπαϊκές, παγκόσμιες και ολυμπιακές διακρίσεις δοξάζοντας τη χώρα, το νησί και το σύλλογο σου.

Ιδιαίτερη και η θλίψη για τον κ. Σταύρο και την κ. Μποζένα: «πολυαγαπημένη μας Αννούλα,  από 4 χρονών μπήκες στη ζωή και στις καρδιές μας. Θα παραμείνεις για πάντα εκεί. Είμαστε συντετριμμένοι».

Τέτοιες στιγμές τα λόγια περιττεύουν . Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια, τους γονείς και τα αδέρφια.

Καλό ταξίδι Αννούλα !

email