Συμπλοκή οπαδών της ΑΕΚ με βουλευτή και μέλη της Χρυσής Αυγής

Από επεισόδια της Χρυσής Α

Από επεισόδια της Χρυσής Α

Η Ορίτζιναλ 21 καταγγέλλει την Χρυσή Αυγή για απρόκλητη επίθεση κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων και ρούχων σε άπορους.

Το επεισόδιο έγινε μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα και μελών του πυρήνα της Χ.Α Κορίνθου με μέλη της Original21 Κορίνθου.

Τα μέλη του συνδέσμου μάζευαν ρούχα και τρόφιμα για οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών καθώς και για κρατούμενους που τα έχουν ανάγκη!

Ιδού τι αναφέρει η ανακοίνωση της Ορίτζιναλ 21 καθώς και η ανακοίνωση-συμπαράσταση προς τους Κορίνθιους ΑΕΚτζήδες ,από μέλη των Original21Αλεξανδρούπολης,Διδυμότειχου και Ορεστιάδας

Αυτή την στιγμή έχετε μπροστά σας και την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής Κορίνθου και την ανακοίνωση της Orizinal21 Κορίνθου. Διαβάστε και κρίνετε μόνοι σας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ORIGINAL 21 ΚΟΡΙΝΘΟΥ

“Την τελευταία εβδομάδα μέσω δημόσιας ανακοίνωσης, ο σύνδεσμος μας είχε ξεκινήσει τη συλλογή ρούχων και τροφίμων για οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών καθώς και για κρατούμενους που τα χουν ανάγκη.

Αυτό μάλλον ενόχλησε κάποιους κι έτσι την Πέμπτη το μεσημέρι, την ώρα που 5 άτομα απέθεταν τα τρόφιμα που προηγουμένως είχαν αγοράσει, 5 φασιστοειδή αποβιβάστηκαν από δύο αυτοκίνητα και κρατώντας πτυσσόμενα γκλόπς τους επιτέθηκαν. Το τι επακολούθησε, τροφή για σκέψη Υ.Γ. Μάλλον κάποιοι πρέπει να ξεκινήσουν μαθήματα αριθμητικής…

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ”

ORIGINAL 21 KORINTHOS

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΟRIZINAL21 ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

“Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση από φασιστοειδή σιχάματα, που δέχθηκαν αδέρφια μας ΑΕΚτσηδες απ΄την Κόρινθο την ώρα που έδειχναν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς άπορους συνανθρώπους μας στην περιοχή τους.

Σαν clubs της Original21 ,πιστά στη διακήρυξη της μαμάς Original, ενεργοποιούμε τη “συμμετοχή” σε ευρύτερη κοινωνική κλίμακα. Η κουλτούρα μας φαίνεται ότι ενοχλεί κάποιους που είτε προσπαθούν να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις για το ποιοι είμαστε, βλέπε ΟΑΚΑ, είτε επιτίθενται άνανδρα σε δράσεις μας, βλέπε Κόρινθος. Η επίθεση εναντίων ΑΕΚτσήδων μόνο ατιμώρητη δεν θα μείνει και θα μας βρει απέναντι τους μαζικά”.

Οι εγγονοί των προσφύγων

ORIGINAL21 Αλεξανδρούπολης

ORIGINAL21 Διδυμοτείχου

ORIGINAL21 Ορεστιάδας

email
Πηγή άρθρου: sfedona.gr