Συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ αποδοκίμασαν βουλευτές της ΝΔ

ΔΑΚΕ

ΔΑΚΕ

Συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της ΝΔστη Λεωφόρο Συγγρού αποδοκίμασαν βουλευτές του κόμματος οι οποίοι προσέρχονταν για την προγραμματισμένη ενημέρωση από τους υπουργούς κ.κ. Βρούτση και Σταϊκούρα!

Η αρχή έγινε όταν συνδικαλιστές αποδοκίμασαν τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Άδωνι Γεωργιάδη φωνάζοντας «τι ήρθατε να κάνετε εδώ εσείς ψηφίσατε τα μνημόνια».Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε και με τον Κώστα Τζαβάρα με αποτέλεσμα όταν είπαν στον βουλευτή «εμείς σε ψηφίσαμε και θα μας ακούσεις» να ακουστούν μερικά… γαλλικά ενώ κάποια στιγμή πετάχτηκαν εκατέρωθεν μπουκάλια με νερό.Από τη μήνιν των συνδικαλιστών δεν γλύτωσε ούτε ο κ. Σταϊκούρας ο οποίος, προτίμησε να μην δώσει συνέχεια. Το ιστορικό στέλεχος της ΔΑΚΕ κος Κιουτσούκης προσπάθησε μάταια να ηρεμήσει τα πνεύματα τονίζοντας ότι στους συνδικαλιστές δεν αρμόζουν οι τραμπουκισμοί.Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των βουλευτών οι κ.κ. Νικήτας Κακλαμάνης και Γιώργος Βλάχος ζήτησαν τη σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας προκειμένου να συζητηθούν τα νέα μέτρα.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι ότι ο γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννηςολοκληρώνοντας την ομιλία του είπε προς τους παρευρισκομένους «και τώρα παραδίδω τους υπουργούς στα νύχια σας!»

email
Πηγή άρθρου: newpost.gr