Σκηνοθέτης ζητά αποζημίωση 20.000 ευρώ από την ΕΔΤ

Η κυρία Δήμαρχος

Η κυρία Δήμαρχος

Η «Κυρία Δήμαρχος» με την οποία άρχισε χθες να εκπέμπει ξανά πρόγραμμα τη Δημόσια Τηλεόραση, προβλήθηκε χωρίς την άδεια του σκηνοθέτη Ροβήρου Μανθούλη που με ανακοίνωση καταπέλτη καταγγέλει προσωπικά τον Παντελή Καψή και ανακοινώνει πως προχωρά σε μήνυση.

Γράφει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο γνωστός σκηνοθέτης: «Ο Καψής, στα νιάτα του, μου ζητούσε ταινίες μου για ν’ ανοίξει σινε-κλαμπ. Αποφάσισε να το ξεκινήσει επιτέλους με την Κυρία Δήμαρχο. Στην ΕΔΤ, που ψευδίζει την ΕΡΤ. Βλέπεται, θα λέει ο υπουργός, ιστορική στιγμή.

Αρχίζουμε με ταινία του Μανθούλη που μας βρίζει. Η ταινία μου θα γίνει λοιπόν ”Κυδία Δήμαδχος”. Δεν μπορώ δυστυχώς να την εμποδίσω ή να την απαγορεύσω.

Μπορώ μόνο να ζητήσω δικαστικώς είκοσι χιλιάδες ευρώ αποζημίωση για την δυσφήμηση που μου κάνει, με το να μεταδίδει την ταινία μου σε κατάπτυστο κανάλι. Γιατί όλοι οι Έλληνες, μόλις βγει στο κουτί η ταινία, θα φτύνουν την οθόνη του. Ελπίζω, αμέσως μετά την ”Κυδία Δήμαδχο”, να γίνει και η Κηδεία της Ιεροδούλου. Δηλαδή της ΕΔΤ», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

email
Πηγή άρθρου: mynews.gr