Στο νοσοκομείο με υπερκόπωση ο Γιάννης Στουρνάρας

Ο Γ. Στουρνάρας

Ο Γ. Στουρνάρας.

Αδιαθεσία αισθάνθηκε νωρίς σήμερα το πρωί ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης  Στουρνάρας και μετέβη σε δημόσιο νοσοκομείο για να εξετασθεί. Εκεί διεγνώσθη υπερκόπωση και βαριά ίωση.

Αρχικά, υπήρχαν φόβοι ότι ο υπουργός πάσχει από πνευμονία, αλλά από τις εξετάσεις προέκυψε ότι πρόκειται για ίωση της γρίπης.Ωστόσο, οι ιατροί δεν επέτρεψαν στον κ. Στουρνάρα να εργασθεί. Ο ίδιος όμως δεν άφησε το καθήκον του ο υπουργός μεταβαίνει στο υπουργείο Οικονομικών.

Πάντως, η συζήτηση ερώτησης για τα προνόμια των στελεχών των Τραπεζών σήμερα στη Βουλή αναβλήθηκε λόγω ασθένειας του υπουργού.

«Όπως ενημέρωσε σχετικά ο προεδρεύων της Βουλής Αθανάσιος Νάκος, τον ερωτώντα βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Νίκο Τσούκαλη που παραπονέθηκε διότι οδηγήθηκε στην αναβολή η προγραμματισμένη για σήμερα συζήτηση επίκαιρης ερώτησής του σχετικής με την επέμβαση των Επιτρόπων του Δημοσίου στα προνόμια των golden boys των Τραπεζών, «δεν είναι διπλωματική η ασθένεια του υπουργού Οικονομικών.

Ο κ. Στουρνάρας ασθενεί και δεν μπόρεσε να έρθει στη Βουλή να απαντήσει στην ερώτησή σας. Γνωρίζουμε άλλωστε το βαρύ πρόγραμμά του αυτήν την περίοδο», τόνισε.

email
Πηγή άρθρου: newpost.gr