Στους 36 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος τη Δευτέρα

Καύσωνας

Στους 36 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος τη Δευτέρα.

Γενικά αίθριος και ζεστός θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν  από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το μεσημέρι στα θαλάσσια τοπικά νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 και το μεσημέρι στα νότια τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι δυτικών διευθύνσεων τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη  Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 και από το μεσημέρι τοπικά 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου

email
Πηγή άρθρου: protothema.gr