Τα ψεύτικα βίντεο του σεισμού που χτύπησε τη Λευκάδα

Έχω αναφέρει πολλές φορές πως δεν εξετάζουν, αν τα δημοσιεύματα είναι πραγματικά και απλά τα αναπαράγουν για να πάρουν μερίδιο από την πίτα της επισκεψιμότητας. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε δυο πλαστά βίντεο «ντοκουμέντα» που κυκλοφόρησαν μετά το σημερινό σεισμό της Λευκάδας

Πρώτα να δούμε ένα δημοσίευμα…

Η στιγμή που ο εγκέλαδος χτύπησε τη Λευκάδα- Βίντεο από κάμερα ασφαλείας Σούπερ Μάρκετ

Σεισμός Λευκάδα

Δείτε την ένταση του ισχυρού σεισμού που χτύπησε τη Λευκάδα από την κάμερα ασφαλείας ενός σούπερ μάρκετ και τα ράφια να «χορεύουν» στο ρυθμό του εγκέλαδου…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όπως ανάφερα και στην εισαγωγή του άρθρου, δεν εξετάζουν τίποτα από τα δημοσιεύματα που αναπαράγουν. Δεν τους ενδιαφέρει και το μόνο που τους νοιάζει είναι τα κλικ. Μόνο αυτήν την εξήγηση μπορώ να δώσω, γιατί στο παραπάνω βίντεο βγάζει μάτι η ημερομηνία και η ώρα που έχει καταγραφεί από το σύστημα καταγραφής.

Αν και αυτός που ανέβασε το βίντεο προσπάθησε να μην φαίνεται η ώρα και η ημερομηνία της καταγραφής, δεν τα κατάφερε πολύ καλά.

Βίντεο σεισμού

Βίντεο σεισμού

Βίντεο σεισμού

Όπως βλέπουμε στο βίντεο ντοκουμέντο, η ημερομηνία της καταγραφής δεν ταιριάζει, η ημέρα είναι Κυριακή και η ώρα 15:55.

ΚαταγραφήΤο εντυπωσιακό δεν είναι το βίντεο, το εντυπωσιακό είναι πως αναπαράγουν οτιδήποτε για να κερδίσουν μερίδιο από την πίτα της επισκεψιμότητας. Ούτε καν βλέπουν αυτό που αναπαράγουν.

To βίντεο είναι από το σεισμό στις 26/01/2014 https://archive.is/qVonS

Έχτρα δωράκι, το ψεύτικο βίντεο κάποιου που κουνάει το πολύφωτο, και για ηχητικά εφέ, χτυπάει το τραπέζι/κομοδίνο και προσπαθώντας να κρατήσει τα γέλια του, φωνάζει «παναγία μου».
Εκεί στο star channel τους περνάτε και από συνέντευξη πριν την πρόσληψη;

Έλεος με τα κλικ!

email
Πηγή άρθρου: ellinikahoaxes.gr/