Η διαδικτυακή τηλεόραση πλέον γεγονός για την Κεφαλονιά

7tv

7tv

Ξεκινήσαμε αυτή την καινούργια προσπάθεια με σκοπό να διευρύνουμε όσο γίνεται τους ορίζοντες της ενημέρωσης στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Στοχεύουμε στην δημιουργία κάτι σύγχρονου που έχει ως σκοπό να ανοίξει ακόμα περισσότερο την πληροφόρηση από και προς τον τόπο μας.

Το epta.tv, αποτελεί το αποτέλεσμα της βούλησης έμπειρων επαγγελματιών Κεφαλλήνων δημοσιογράφων με πολυετή ενεργή παρουσία στα κορυφαία μέσα ενημέρωσης της χώρας, να αξιοποιήσουν αυτή την γνώση με μία και μόνη επιδίωξη: την πολύπλευρη, αντικειμενική, άμεση και τηλεοπτική ενημέρωση.

Το διαδικτυακό μας κανάλι με δικό του στούντιο και συνεργάτες στην Κεφαλονιά, ελπίζουμε σύντομα και στην Ιθάκη, δικό του στούντιο στην Αθήνα θα προσπαθήσει να ενώσει το κέντρο των εξελίξεων με τα δύο νησιά λειτουργώντας ως γέφυρα.

Οι ειδήσεις θα έχουν εικόνα, φωνή, ένταση και θα μαθαίνει όλη η Ελλάδα, όλος ο πλανήτης τις χαρές, τις αγωνίες, τις ιδέες, τα αιτήματα, τα προβλήματά μας.

Η επιτυχία εξαρτάται κυρίως από εμάς ως δημοσιογράφους, από την ταχύτητα, την εντιμότητα, την ευθυκρισία μας. Ωστόσο χωρίς εσάς να είστε το άγρυπνο μάτι μας παντού να καταγγέλετε, να μας ενημερώνετε, να μας προσκαλείτε να παρουσιάσουμε το πρόβλημα ή την ιδέα σας, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Εμείς ξεκινάμε, στοχεύουμε, οπλίζουμε και…καλό βόλι.

email