Εναρκτήρια Συνάντηση Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας

Εναρκτήρια Συνάντηση Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας

Εναρκτήρια Συνάντηση Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας

Συνεχίζονται για δεύτερη χρονιά οι συναντήσεις του «Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας». Η λειτουργία του Εργαστηρίου βασίζεται στην εθελοντική προσφορά και στόχο έχει να φέρει κοντά επαγγελματίες και ερασιτέχνες της ψηφιακής φωτογραφίας τόσο για την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών όσο και για την εκπόνηση φωτογραφικών εργασιών γενικότερου ενδιαφέροντος.

Η συμμετοχή νέων μελών είναι ελεύθερη για ενήλικες κάθε ηλικίας, ανεξαρτήτως της εμπειρίας τους στο χώρο της φωτογραφίας ακόμα και αν δεν συμμετείχαν σε παλαιότερες συναντήσεις. Τα νέα μέλη θα έχουν στην διάθεση τους σημειώσεις αλλά και κάθε απαραίτητη βοήθεια για να ενταχθούν ομαλά στο πρόγραμμα του Εργαστηρίου. Για την συμμετοχή στο Εργαστήριο είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας στην διεύθυνση www.esto.gr/dplab.

Η εναρκτήρια συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 5:30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου (Περιφερειακός Αργοστολίου). Λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων παρακαλείστε θερμά να έχετε οπωσδήποτε συμπληρώσει την σχετική φόρμα δήλωσης συμμετοχής πριν την συνάντηση της Τετάρτης.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.esto.gr, στο τηλέφωνο 2671029050 και 211 790 2112, στο fax 211 790 5003, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στην διεύθυνση info [at] esto.gr καθώς και στην σελίδα του ἔστω στο Facebook (www.facebook.com/esto.gr).

Το «Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας» είναι πρωτοβουλία και δράση του ἔστω, με την υποστήριξη του Γραφείου Έρευνας Τεχνολογίας & Ανάπτυξης της Π.Ε.Δ. Ιονίων Νήσων.

email