Έρχεται το Moto X – H απάντηση της Google στο iPhone

Moto-X

Moto-X

Η συσκευή αυτή, την οποία αποκαλούν «ήρωα», θα ονομάζεται To Moto X είναι το νέο κινητό της Google το οποίο ήδη αποκαλείται ήρωας αφού έχει σαν στόχο να τα βάλει με το iPhone. Εκτός από τα χαρακτηριστικά της θα πλεονεκτεί και στην τιμή. Η συσκευή θα κατασκευαστεί στις ΗΠΑ και θα πωλείται σε προσιτή τιμή.

Την ανακοίνωση έκανε ο Ντένις Γούντσαϊντ, διευθυντής της Motorola Mobility η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή της συσκευής αυτή, μαζί με την συνεργάτη του Ρεγκίνα Ντούγκαν.

«Οι συσκευές αυτές έχουν περιθώρια κέρδους έως 50% της τιμής τους. Εμείς δεν θα έχουμε τέτοιους περιορισμούς» είπε, δίχως να κατονομάσει τις συσκευές αυτές και χωρίς να αναφερθεί στο iPhone.

«Το Moto X είναι έχει τη δυνατότητα να καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του. Σου επιτρέπει να αλληλεπιδράς μαζί του περισσότερο από άλλες συσκευές. Προβλέπει τις ανάγκες σου» είπε στο συνέδριο D11 στην Καλιφόρνια.

Το Moto X θα κατασκευάζεται και θα συναρμολογείται στις ΗΠΑ (μόνο ορισμένα εξαρτήματα θα κατασκευάζονται σε εργοστάσια στην Ασία).

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις ο εξελιγμένοι αισθητήρες του θα του δίνουν τη δυνατότητα να αναγνωρίζει τις συνθήκες στις οποίες λειτουργεί: αν βρίσκεται σε αυτοκίνητο εν κινήσει ή αν βρίσκεται στην τσέπη του χρήστη του. Με βάση αυτά, θα προβλέπει τις κινήσεις και θα ανοίγει, για παράδειγμα, την εφαρμογή για τη φωτογραφική μηχανή για διευκολύνει τον χρήστη. Ακόμη, θα διαθέτει δύο ξεχωριστούς επεξεργαστές για τη βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

email
Πηγή άρθρου: moneypost.gr