Υποκατάστατο του σεξ το… internet!

Internet

Internet (Πηγή φώτο: away.gr)

Απίστευτα είναι τα συμπεράσματα έρευνας της Boston Consulting Group που δείχνουν την «αφοσίωση» του μέσου Αμερικανού στον μαγικό κόσμο του ίντερνετ. Έτσι, το 77% των Αμερικανών δηλώνουν διατεθειμένοι να μην φάνε επί έναν χρόνο σοκολάτα  προκειμένου να μην χάσουν την πρόσβαση στο ίντερνετ, ένα 7% θα μπορούσε να μην κάνει μπάνιο για έναν χρόνο προκειμένου να «χάσει» τη σύνδεσή του κι ένα άκρως εντυπωσιακό 21% δηλώνει πως θα μπορούσε να απέχει από το σεξ για να μην χάσει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο!!!

Το Internet συνεισφέρει περισσότερο στην αμερικανική οικονομία απ’ όσο ΟΛΗ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, με τις υπηρεσίες της και τους υπαλλήλους της! Για την ακρίβεια, ο κόσμος του διαδικτυακού επιχειρείν προσέθεσε, το 2010, το 4,7% στο σύνολο της αμερικανικής οικονομίας, στο ΑΕΠ της χώρας.

Τα στοιχεία αυτά αποκαλύπτoνται σε έρευνα της Boston Consulting Group που προσδιορίζει το συνολικό «τζίρο» στο ίντερνετ στα 684 εκατομμύρια δολάρια κατά την περασμένη οικονομική χρήση, την ίδια ώρα που η αντίστοιχη συνεισφορά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ άγγιζε μετά βίας τα 625 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή άρθρου: protothema.gr