Νέα διαφήμιση της Samsung με θέμα το iPhone

Samsung Galaxy

Το νέο Samsung Galaxy (Πηγή φωτο:gigaom.com)

Με το iPhone 5 να έχει τραβήξει όλα τα φώτα της δημοσιότητας, η Samsung αποφάσισε να αξιοποιήσει όλο αυτό το θόρυβο προκειμένου να πείσει το κοινό ότι το Galaxy SΙΙΙ υπερέχει κατά πολύ.

Ενώ λοιπόν για άλλη μια φορά ειρωνεύεται τις τεράστιες ουρές που σχηματίζονται από τα Apple Fan Boys, δεν παραλείπει να τονίσει ανάμεσα σε άλλα ότι το iPhone 5 σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας του δεν διαθέτει NFC.

Γεγονός που δεν του επιτρέπει να κάνει ηλεκτρονικές πληρωμές σε καταστήματα αλλά ούτε να ανταλλάσσει εύκολα αρχεία με άλλες συσκευές απλώς ακουμπώντας τη μία με την άλλη.

Φυσικά ο κορεατικός κολοσσός δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω και το Ligghtning adapter. Καθώς οι συσκευές της Apple δεν φορτίζουν μέσω mini usb όπως όλες οι υπόλοιπες, το γεγονός ότι τα νέα iPhone όχι μόνο έχουν δικό τους αντάπτορα αλλά ο αντάπτορας αυτός είναι διαφορετικός από τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας, είναι κάτι που φροντίζει να τονίσει η Samsung.

Παρά τις “κατηγορίες” προς το νέο τηλέφωνο της Apple, είναι αμφίβολο το αν θα καταφέρει να πείσει τους φίλους της εταιρείας να μην το αγοράσουν.

email
Πηγή άρθρου: proho.gr