Νέο iPad περισσότερα pixel στο tablet σας απ’ ότι σε μια HD TV

Νέο iPad

Νέο iPad

Ναι, το νέο iPad είναι γεγονός και το proho.gr σας παρουσιάζει πρώτο τα χαρακτηριστικά του! Τι μάθαμε λοιπόν από την παρουσίαση του νέου tablet της Apple;

Καταρχάς επιβεβαιώθηκε ότι θα έχει εκπληκτική οθόνη. Η ανάλυση του είναι πράγματι 2048 x 1536 με Retina Display. Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό, σημαίνει ότι θα υπάρχουν περισσότερα pixel στο tablet σας απ’ ό,τι στην High Definition τηλεόραση σας.

Και μια που ξεκινήσαμε να μιλάμε για τη High Definition η κάμερα του iPad 3 φτάνει τα 1080p οπότε αντιλαμβάνεστε για τι ποιότητας βίντεο μπορείτε να τραβήξετε! Επίσης έχει iSight κάμερα στο πίσω μέρος ανάλυσης 5MP ενώ το optics sensor της συσκευής προέρχεται από το iPhone 4S.

Σε ό,τι αφορά το κόστος του, αυτό κινείται σε επίπεδα αντίστοιχα του iPad 2.

  • 16GB 499 δολάρια,
  • 32GB 599 δολάρια
  • 64GB 699 δολάρια

Υπολογίστε όμως επιπλέον 129 δολάρια για τις συσκευές με δυνατότητα 4G.

Το κόστος του iPad 2 είναι πια 399 δολάρια. Οπότε αν θέλει κανείς να αγοράσει κανείς ένα iPad σήμερα οι επιλογές του κυμαίνονται από τα 399 μέχρι τα 828 δολάρια.

Αν πρέπει κάτι να θυμάστε είναι η εφαρμογή iPhoto η οποία είναι διαθέσιμη από σήμερα προς 4.99 δολάρια. Πρόκειται για κάτι πραγματικά εντυπωσιακό σε ό,τι αφορά την επαγγελματική επεξεργασία εικόνας καθώς ποστηρίζει εικόνες μέχρι 19MP. Με άλλα λόγια ξεχάστε το Photoshop Touch!

Η νέα συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τις 16 Μαρτίου αλλά μπορεί κανείς να την προπαραγγείλει από σήμερα. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple ήταν εκτός λειτουργίας.

Ακόμη δεν στις επιδόσεις του όμως. Ο επεξεργαστής του λοιπόν θα είναι ο A5X με τετραπύρηνη επεξεργασία εικόνας. Αν θέλετε ένα μέτρο σύγκρισης σκεφτείτε 4 μεγαλύτερη ταχύτητα απ’ ό,τι η NVIDIA Tegra 3.

Αν αναρωτιέστε για την αυτονομία του, η μπαταρία του θα έχει διάρκεια λειτουργίας 10 ολόκληρες ώρες. Ή 9 ώρες στη λειτουργία 4G. Το πάχος του παραμένει ελάχιστο. Μόνο 9mm.
Φυσικά υποστήριζει EV-DO, HSPA+ και LTE.

Ο Steve Jobs θα ήταν περήφανος!

Πηγή άρθρου: proho.gr