Παρόλο την κρίση άφαντο το iPhone 5 στην Ελλάδα

iPhone 5

Παρόλο την κρίση άφαντο iPhone 5 στην Ελλάδα.

Η Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 είχε οριστεί ως η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 5 στην ελληνική αγορά. Δεν είναι όμως διόλου απίθανο να καλέσετε στα καταστήματα και να σας πουν ότι πρόλαβαν άλλοι (που το είχαν προ-παραγγείλει ή είχαν εξασφαλίσει με άλλο τρόπο προτεραιότητα). Βέβαια, το γνωρίζαμε από την αρχή: η διαθεσιμότητα του iPhone 5 θα ήταν εξαιρετικά περιορισμένη.

Πάντως, η Cosmote επέδειξε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης το iPhone 5 σε όσους βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο The Mall Athens, με μουσική υπόκρουση Radio DJ. Όλες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν ανακοινώσει ότι θα το διαθέσουν. Νωρίτερα διαβεβαίωναν για την διαθεσιμότητα καρτών nano SIM που απαιτείται για το iPhone 5.

Cosmote, Vodafone και Wind δέχονται παραγγελίες για το νεότερο smartphone της Apple από τα δίκτυα των καταστημάτων τους ή συνεργαζόμενες αλυσίδες (όπως τα Public με την Wind).

Με την έναρξη υποβολής των δηλώσεων ενδιαφέροντος μια εβδομάδα πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, τα διαθέσιμα αποθέματα -τα οποία ποτέ δεν μάθαμε πόσα ήταν- φαίνεται να έχουν εξαντληθεί.

Στους δικτυακούς τόπους των εταιρειών, θα δείτε όπου υπάρχει η σχετική ένδειξη, ότι η συσκευή δεν είναι διαθέσιμη. Πολλοί θα οδηγηθείτε να τηλεφωνήσετε στο κατάστημα της περιοχής σας, αναζητώντας ενημέρωση για την διαθεσιμότητα στο χρώμα και στα GB που θέλετε.

Νέα παραλαβή μαθαίνουμε ότι αναμένεται στο τέλος Νοεμβρίου, όπου και πάλι προτεραιότητα θα έχουν όσοι έχουν υποβάλει σχετική φόρμα ενδιαφέροντος.

Το μικρότερο iPhone 5 πωλείται στα 759 ευρώ χωρίς συμβόλαιο, παράλληλα όμως έπεσαν οι τιμές στα προηγούμενα iPhone, iPhone 4S (€629) και iPhone 4 (€439).

email
Πηγή άρθρου: in.gr