Πρόβλημα στην κάμερα του iPhone 5 – Ανακοίνωση της Apple προς τους χρήστες

I-phone

I-phone

Ανακοίνωση έβγαλε η Apple  προκειμένου να κατευνάσει τις αντιδράσεις των κατόχων του iPhone 5 οι οποίοι παρατήρησαν μωβ αποχρώσεις στις φωτογραφίες που απεικονίζουν έντονη πηγή φωτός.

Πολλοί ήταν οι χρήστες οι οποίοι απέδωσαν το πρόβλημα στην δική τους συσκευή αλλά όσο τα περιστατικά αυξάνονταν, η Apple αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση.

Η εταιρεία αναφέρει πως πρόκειται για σύνηθες πρόβλημα και προκύπτει από συνδυασμό έντονου φωτισμού και λανθασμένη γωνίας λήψης των φωτογραφιών.

Φωτογραφίες I-Phone

Φωτογραφίες I-Phone

«Πολλές μικρές φωτογραφικές μηχανές, συμπεριλαμβανομένων αυτών που βρίσκονται σε κάθε γενιά iPhone μπορούν να παρουσιάσουν κάποιας μορφής λάμψη στα άκρα της φωτογραφίας όταν λαμβάνουν φωτογραφίες με πηγές φωτός που βρίσκονται εκτός της σκηνής» αναφέρει η Apple.

Έτσι προκειμένου να μπορέσουν οι χρήστες να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, η Apple συνιστά να αλλάξουν την γωνία της λήψης όσον αφορά στον φωτισμό:

«Μετακινώντας ελαφρώς την κάμερα για να αλλάξει η θέση της ώστε το φως να εισχωρεί στον φακό, η καλύπτοντας τον φακό με το χέρι σας, το φαινόμενο μειώνεται ή εξαλείφεται».

email
Πηγή άρθρου: inews.gr