Πτήσεις με σύνδεση στο Internet

Internet In the plane

Internet In the plane (Πηγή φωτογραφίας:telecomnews.gr)

Η Turkish Airlines, σε συνεργασία με την Panasonic Avionics Corporation, προσέθεσαν υψηλής ταχύτητας ευρυζωνική πρόσβαση στις πτήσεις της ΤHY.

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση υψηλής ταχύτητας και απεριόριστο ίντερνετ μέσω φορητών υπολογιστών, smartphones ή οποιασδήποτε άλλης συσκευής που συνδέεται μέσω του ασύρματου τοπικού δικτύου WLAN.

Οι επιχειρηματίες που ταξιδεύουν μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στο Virtual Private Network της εταιρείας τους (VPN). Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο θα παρέχεται αρχικά δωρεάν ως προσφορά γνωριμίας από την ΤΗΥ.

Μετά την περίοδο αυτή, οι επιβάτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω ενός κωδικού πρόσβασης, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος για αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας κατά την διάρκεια της πτήσης, μέσω των διαδικτυακών σελίδων του φορέα παροχής υπηρεσιών.

Μαζί με τη νέα, υψηλής ταχύτητας, υπηρεσία ίντερνετ, οι οθόνες που βρίσκονται στο πίσω μέρος των καθισμάτων θα συνεχίσουν να παρέχουν στους επιβάτες απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, τα τελευταία νέα, καθώς και online υπηρεσίες που σχετίζονται με το πρόγραμμα Miles&Smiles της Turkish Airlines και πρόσβαση στις συνδέσεις εξυπηρέτησης πελατών.

Πηγή άρθρου: inews.gr