Σε λειτουργία το Facebook Home

Android

Android

Η εφαρμογή Cover Feed «μεταμορφώνει» την αρχική οθόνη σε μια διαρκώς μετακυλούμενη πλατφόρμα με αναρτήσεις των διαδικτυακών φίλων του κάθε χρήστη

Τη διάθεση από σήμερα της εφαρμογής Facebook Home στους κατόχους «έξυπνων» συσκευών κινητής τηλεφωνίας με λογισμικό Android, ανακοίνωσε ο αμερικανικός κολοσσός ηλεκτρονικής κοινωνικής δικτύωσης Facebook, σύμφωνα με δημοσίευμα της USA Today.

Οι κάτοχοι «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων Android μπορούν από σήμερα να «κατεβάζουν» το Facebook Home, ένα ηλεκτρονικό «περιβάλλον» με εφαρμογές που συνδέουν άμεσα το χρήστη με όλες τις λειτουργίες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Το Facebook Home περιλαμβάνει την εφαρμογή Cover Feed, η οποία «μεταμορφώνει» την αρχική οθόνη του «έξυπνου» κινητού σε μια διαρκώς μετακυλούμενη πλατφόρμα με αναρτήσεις των διαδικτυακών φίλων του κάθε χρήστη.

Παράλληλα, στο Facebook Home προσφέρεται και η λειτουργία Chat Heads, προκειμένου κάθε χρήστης του κοινωνικού δικτύου να μπορεί να συνομιλήσει διαδικτυακά με τους φίλους του ακόμη και την ώρα που χρησιμοποιηεί άλλες εφαρμογές.

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου λογισμικού, το Facebook παρουσιάζει στο κοινό και το «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο First της εταιρείας HTC, το οποίο έχει ήδη εγκατεστημένο το «περιβάλλον» Facebook Home.

Το HTC First είναι διαθέσιμο μόνο από μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών στις ΗΠΑ έναντι 99 δολαρίων με συμβόλαιο.

Πηγή άρθρου: portal.kathimerini.gr