Τεχνολογία των QRcodes από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

ΤΕΙ Αργοστόλι

ΤΕΙ Αργοστόλι

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων συνεχίζει τις εκπαιδευτικές και καινοτόμες δράσεις του παρά την μεταβατική φάση στην οποία έχει περιέλθει.

Παρουσιάζουμε σήμερα ένα εσωτερικό project στο οποίο έχουμε δουλέψει με μια εξαιρετική και γεμάτη ιδέες ομάδα φοιτητών μας τα 2 τελευταία χρόνια και αφορά την χρήση των QRcodes στην επικοινωνία και τις δυνατότητες που προσφέρουν. Είναι μια ενδιαφέρουσα και καινοτόμα Τεχνολογία με πολλές χρήσεις. Στο video που επισυνάπτεται φαίνεται η εφαρμογή της στο Τμήμα μας και οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης που προσφέρει. Το project συνεχίζεται και εμπλουτίζεται καθημερινά.

Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για την Τεχνολογία των QRcodes και τις χρήσεις της μπορεί να επικοινωνήσει με τον Επιστημονικό υπεύθυνο του έργου κ. Αγησίλαο Κονιδάρη (konidari [at] teiion [dot] gr) ή απλά να επισκεφθεί τους χώρους του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Αργοστόλι, όπου θα έχει ζωντανά την εμπειρία της χρήσης της Τεχνολογίας των QRcode στην επικοινωνία.

email